Eu sunt un blogger part-time. Adică de la 23:30 la 01:30 sau chiar 02:00 am timp pentru blog. Am început să mă uit la Breaking Bad (probabil sunt printre puținii oamenii în viață care n-au văzut încă toate sezoanele din Breaking Bad :)). În plus, a început și Vikings. În aprilie înțeleg că urmează Game of Thrones sezonul 4. Uite de asta serialele online nu sunt bune pentru bloggeri. Pentru că nu prea am mai scris un articol așa cum mi-ar plăcea să scriu de când am început să mă uit la seriale :). Trebuie neapărat să-mi recapăt echilibrul – fie el și de blogger part-time. Între timp, voi la ce seriale vă mai uitați dacă tot am dat de gust? :) Nu-mi spuneți de House of Cards că ăla e primul pe listă, dar aștept să termin ce am început și probabil House of Cards îmi va fi mai prielinic în apropierea campaniei electorale :). Până atunci, ce seriale îmi recomandați și de ce credeți că sunt bune?


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  9 replies to "Serialele online nu sunt bune pentru bloggerii part-time"

  • Robert Savlovschi

   Pai nu ai timp pentru ca faci o greseala mare. De ex cu House of Cards. Incepi sa te uiti la un serial cand deja ajunge la sezonul 3. E mult mai usor cand esti la zi cu ele.

   Eu sunt la zi cu House Of Cards, Chicago PD, The Mentalist si True Detective. Obisnuiam sa ma uit si la Two and a half men si Bing Bang Theory. Am renuntat la comedii pentru ca nimic nu e mai bun ca Friends sau Seinfeld. Dar ce iti recomand este True Detective. E bun tare. Mai ales ca joaca Matthew Mcconaughey, actorul primiat cu Oscar anul asta pentru cel mai bun rol.

  • Catalin

   Si eu ca blogger part-time, pot sa zic ca ai dreptate. Cateodata chiar am subiecte in cap, dar pana ajung sa le scriu se nimereste ceva film, sau vreo problema la serverele mele.. si trebuie sa aman. Cat despre seriale, de ceva vreme, ma uit la.. Lie to me, ala cu minciunile. Dar si ala cand avem timp seara.. 1-2 episoade.

  • viorelapostu

   House of Cards trebuie sa fie primul. Ca sa vad si seria 2 a trebuit sa imi fa abonament la Voyo! Eu, care in viata mea nu am platit pentru continut online! Mi-am calcat pe inima si am platit desi nu era vorba de bani la mijloc ci de principiu! Nu gaseam online filmul cu tot cu subtitrare si m-am enervat :)

   • Gabriel Ursan

    Pentru cât de puțin costă un astfel de abonament merită plata. Eu sunt genul care plătește pentru conținut – inclusiv mi-am cumpărat albume de muzică de pe iTunes. Am Voyo și îmi place la nebunie că pot să-l folosesc pe mai multe device-uri, inclusiv Smart TV. Dacă ar fi să le găsesc pe toate așa nu aș mai descărca de pe torenți ce nu găsesc legal.

  • Alexandru Ionut

   Eu urăsc serialele. Sunt ani buni de când nu m-am mai uitat la un film serial. Cred că eram prin liceu. Timp pierdut aiurea și neproductiv :D

  • vlad

   Gabriel recomand cu caldura Suits , e un serial extrem de captivant despre lumea avocatilor si justitia americana , avem de invatat foarte multe chestii utile . Eu sunt la zi cu serialul si chiar nu e o pierdere de timp , ai ce invata!

Comentează la acest articol