Tratament naturist vergeturi: nu mai căutați, că nu există remedii naturiste antivergeturi

Vergeturile se tratează greu, mai ales dacă sunt vergeturi albe, vechi. Vergeturile nu pot fi tratate prin tratamente naturiste. Poate doar foarte foarte foarte puțin ameliorate. Iar senzația să fie dată mai degrabă de netezirea pielii sau un efect fals de acoperire. Dar nu există tratament naturist vergeturi cu adevărat eficient. Dacă ar exista, nu s-ar chinui lumea să inventeze lasere.

Nu sunt doctor. Nici pe departe. Însă mă pricep. Mă ocup de campaniile PPC pentru o companie națională de înfrumusețare și sănătate. Și am fost nevoit în cei aproape 4 ani de zile să învăț diverse chestii din domeniu. Și nu mă refer aici doar la aspecte medicale, ci și la tehnologii noi, aparatură etc.

Chiar am scris un articol destul de shareuit pe Facebook legat de fake-urile din domeniul esteticii și cosmeticii (articolul ăla aici). Revenind la subiectul vergeturi, pot spune că nu există tratament naturist pentru așa ceva deoarece vergeturile și cicatricile post-acneice sunt o problemă foarte provocatoare. Cumva, vergeturile sunt grupate cu cicatricile pentru seamănă foarte mult. Ambele rezultă în urma unor leziuni. Iar urmările leziunilor nu se tratează așa ușor.

Să fim serioși, să începi să tratezi vergeturile cu ceaiuri, uleiuri, creme, zaț de cafea sau alte leacuri băbești, e ca și cum ai vrea să-ți dispară cicatricea de la operația de apendicită cu exact aceleași remedii naturiste. Nu este posibil. Iar rezultatele obținute în urma acestor tratamente naturiste antivergeturi sunt numai în capul nostru. Se numește efect placebo.

Scriu acest articol pentru că sunt foarte multe persoane care caută pe internet tratament naturist vergeturi, leacuri vergeturi, tratament vergeturi acasă sau remedii naturiste vergeturi. Ba mai nou, am văzut că este căutat pe Google și termenul ”cum să fii sexy cu vergeturi”. Un tratament serios al vergeturilor costă destul de mult și nu și-l permite oricine, recunosc. Și îi înțeleg perfect pe oamenii care caută.

Însă poate la un moment dat sper că vor da peste acest articol și se vor lămuri că nu există un tratament naturist pentru vergeturi care să funcționeze cu adevărat. Nu de alta, dar sunt foarte mulți oameni care pot profita de pe urma naivității altor oameni și le pot vinde la supra preț niște creme minune care nu tratează, de fapt, deloc vergeturile. Sau mai există și publicații din astea pentru femei care scriu ”cum să-ți tratezi vergeturile în 10 pași” doar pentru trafic. Dragilor, nu există creme antivergeturi, nu există cea mai bună cremă pentru vergeturi, nu există nimic din toate astea. Iar dacă mă înșel, și există, voi face imediat update la acest articol cu informații proaspete despre tratarea neinvazivă a vergeturilor. Dar îmi vor trebui dovezi palpabile.

Tratament naturist vergeturi

Până atunci, eu cunosc doar două tratamente eficiente minimum invazive împotriva vergeturilor. Este vorba despre cele cu laser CO2 care sunt destul de dureroase și implică o perioadă mai mare de recuperare. Și cele cu Syneron eTwo Sublative (bazate pe radiofrecvență bipolar fracționată) care sunt mai blânde, însă testele clinice de prin S.U.A. le-au dovedit chiar mai eficiente decât laserul. Și mai e și tratamentul chirugical, dar nu-l vrea nimeni.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.