De ce unii oamenii vorbesc la telefon pe speaker, în public?

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Ori n-am mai ieșit eu de mult din casă, ori e o practică nouă și nu am prins eu trendul. Fiind în concediu, am observat foarte mulți oameni pe pârtie care vorbeau la telefonul mobil, dar pe speaker. Adică auzea toată lumea conversația. Care-i șpilul? Prima dată ai tendința să crezi că sunt cocalari. Apoi, te gândești că poate au vreo problemă cu auzul (pentru că și ei vorbesc destul de tare la telefon, nu e suficient că îl auzi pe celălalt). După care te gândești că se feresc de radiații, reptilieni sau alte teorii ale conspirației. Serios acum, are idee cineva care-i faza?


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

5 comentarii la „De ce unii oamenii vorbesc la telefon pe speaker, în public?”

  1. Eu am idee ?Nu vorbesc pe hands free. Ascultă și înregistrează mesaje audio pe whatsapp. Inițial și eu am avut aceeași impresie ca și tine , însă mi-am dat seama despre ce e vorba în momentul în care am primit mesaj audio pe whatsapp și am văzut că nu poate fi ascultat altfel decât în public hehe Sau cel puțin n-am descoperit eu că se poate asculta și în „liniște” ?

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend