Vorbit la telefon pe speaker in public

De ce unii oamenii vorbesc la telefon pe speaker, în public?

Ori n-am mai ieșit eu de mult din casă, ori e o practică nouă și nu am prins eu trendul. Fiind în concediu, am observat foarte mulți oameni pe pârtie care vorbeau la telefonul mobil, dar pe speaker. Adică auzea toată lumea conversația. Care-i șpilul? Prima dată ai tendința să crezi că sunt cocalari. Apoi, te gândești că poate au vreo problemă cu auzul (pentru că și ei vorbesc destul de tare la telefon, nu e suficient că îl auzi pe celălalt). După care te gândești că se feresc de radiații, reptilieni sau alte teorii ale conspirației. Serios acum, are idee cineva care-i faza?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

5 Comentarii

 • Mihaela

  Reply Reply 09/02/2016

  Eu am idee ?Nu vorbesc pe hands free. Ascultă și înregistrează mesaje audio pe whatsapp. Inițial și eu am avut aceeași impresie ca și tine , însă mi-am dat seama despre ce e vorba în momentul în care am primit mesaj audio pe whatsapp și am văzut că nu poate fi ascultat altfel decât în public hehe Sau cel puțin n-am descoperit eu că se poate asculta și în „liniște” ?

 • Oana Cristina

  Reply Reply 09/02/2016

  asta nu-i nimic! se practica chestia asta si in tren. in comportiment. unde sunt inca 4-5 persoane.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 09/02/2016

   Vai! Adică se aude totul exact așa cum trebuie :) Pai, oare de ce fac oamenii chestia asta?

 • Mihaela

  Reply Reply 09/02/2016

  Nu a ajuns comentariul meu? :s

Leave A Response

* Denotes Required Field