Concursuri Reale iPhone

O poză de grup cu cei care au câștigat iPhone la concursuri pe Facebook

Am văzut de curând un nou concurs pe Facebook în care iar se câștigă câte un iPhone. Cel mai tare este că numele paginii este Concursuri Reale. Dar în cerințele de concurs trebuie să dai follow la nu știu ce adolescent obsedat de selfieuri și atenție. Cât de bou să fii să nu miroși că e vorba despre un copil care își bate joc de tine? Iată poza de concurs mai jos.
Concursuri Reale iPhone

Și acum să vedem o poză de grup cu toți câștigătorii concursurilor de pe Facebook cu premii în iPhone-uri sau iPad-uri. Share, ca să vadă toată lumea cât sunt de reale aceste concursuri :).

Poza de grup castigatori concursuri iPhone

Aceasta este o poză de grup cu toți cei care au câștigat un iPhone sau un iPad la concursurile de pe Facebook la care au tot dat share cu încredere și speranță.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

2 Comments

Leave A Response

* Denotes Required Field