La coada la medic

La medic: intru numai să întreb ceva

Voi cum credeți că este ok într-o astfel de situație? Eu personal nu fac așa tragedie. Dacă nu e urgență mare la mine (respectiv soție sau copil de cele mai multe ori), eu n-am o problemă să intre cineva în față doar ca să întrebe ceva sau să i se pună o parafă pe o hârtie. De exemplu, când mi-am reînnoit permisul auto, medicul de familie m-a chemat în față ca să-mi dea hârtia cu pricina. A durat 1 minut cu tot cu schimb de amabilități. Totuși, am observat că sunt mulți care intră doar ca să întrebe ceva, dar uită să mai iasă. Eu sunt un tip relativ conciliant, dar am văzut pe unii oameni că sunt în stare să se și bată din cauza rândului la medic. Voi cum faceți?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comentarii

 • Rosu Iulian

  Reply Reply 07/02/2016

  Si eu am rabdare in majoritatea cazurilor. Nu am fost pus prea mult in situatia de avea nevoievde doctor din fericire, dar cand trebuia, de fiecare data stateam la coada…cand am asteptat pentru controlul oftalmologic pentru permis am stat cam 8-9 ore la rand dar nu am disperat…e bine ca sunt inzestrat cu rabdare ca altfel nu rezistam. Daca ar fi sa las pe cineva grabit in fata, cu siguranta o voi face.

 • Stanescu Geanina

  Reply Reply 07/02/2016

  Daca e o urgenta, sau daca e batran nu comentez, dar daca vine vreunul cu tupeu ,sau tanar si se baga-n fata ma iau de el.In general dau telefon inainte ,pentru programare, sau sa stie ca ma duc ,daca nu-i nevoie de programare si trebuie sa tina cont ca si mine, ca pentru toti ceilalti timpul e tare pretios..

 • Radu

  Reply Reply 08/02/2016

  Pana … una, alta… eu invat karate (cafteala la greu)!

 • elena

  Reply Reply 08/02/2016

  Depinde in ce situatie ma gasesc.Daca sant bine si e doar o vizita mai accept sa intre in fata ,dar daca imi este rau nu imi comvine sa stau cu orele la coada si vorba ta ,mai vine cate un nesimtit doar sa intrebe ceva si uita sa mai iasa sta la consultatie in toata regula.

Leave A Response

* Denotes Required Field