Transport marfa Galati

După ce ați găsit pe Google tot felul de site-uri care vă oferă transport de marfă în Galați, dați-mi voie să vă ofer și eu o soluție. Este vorba despre tatăl meu. Îl cheamă Constantin Ursan și este șofer profesionist de pe vremea când eu nu mă aflam nici măcar la stadiul de proiect :). Fără falsă modestie trebuie să spun că www.GabrielUrsan.ro este un blog destul de vizitat și ar fi păcat să nu profit de această ocazie ca să-mi promovez tatăl, persoană fizică care face transport de marfă cu o mașină ce are o capacitate de transport de până în 3.5 tone. Așa că, dacă ați ajuns la acest articol căutând expresia transport marfă Galați pe Google, ați ajuns bine.

Numărul de telefon al tatălui meu este 0744397116. Îl puteți contacta cu încredere dacă aveți nevoie de un transport de marfă în Galați sau Brăila, de un transport de marfă din Galați sau Brăila către orice oraș din țară sau chiar de un transport de marfă din orice oraș din țară către Galați sau Brăila. De obicei este vorba despre mutări, transporturi de electrice sau electrocasnice, transporturi de materiale pentru construcții sau de orice alt tip de transporturi în Galați. Chiar dacă tata are o mașină cu o capacitate de transport până în 3.5 tone, merită să-l contactați. Este vorba despre un furgon Iveco destul de încăpător în care am văzut transportată și mobila+electrocasnice din 2 apartamente în anumite cazuri. Merită să-l sunați chiar dacă vi se pare că aveți prea mult de transportat, deoarece vă poate sugera și alte soluții convenabile în cazul în care capacitatea sa de transport nu face față.

Dacă nu sunteți foarte grăbiți și dacă nu ați căutat pe Google transport marfă Galați doar pentru a suna la primul număr care vă iese în cale, am să vă prezint și avantajele pe care o persoană fizică care transportă marfă le poate oferi.

Înainte de asta trebuie să vă menționez că tatăl meu nu are nici în clin nici în mânecă cu internetul. El încă este de părere că o carte de vizită trasă la xerox și decupată de el personal poate să-i aducă clienți :). Apreciez foarte mult buna sa credință, însă eu sunt ferm convins că abordarea mea online poate să-i aducă clienți de calitate pe care să-i servească ireproșabil. Pentru că în acest moment nu sunt foarte mulți oameni care caută transport marfă Galați și zăbovesc în a citi un blog până la acest paragraf pentru a-și găsi o soluție de a transporta ceva. Dacă nu vreți să citiți până la capăt, sunați-l pe tata la 0744397116.

Din punctul meu de vedere, avantajele pe care le oferă un șofer profesionist de transport marfă (persoană fizică) sunt următoarele: prețuri mult mai mici (da, chiar și cu factură), siguranță (datorită experienței îndelungate în șofat – cu toții dorim ca marfa și persoanele care o însoțesc să ajungă în bune condiții la destinație), eficiență (nu se greșește drumul, iar având în vedere situația, și el își dorește să aleagă drumul cel mai bun și cel mai scurt), flexibilitate (dacă nu te poate ajuta îți poate recomanda colegi de breaslă cu mașini mai mici sau mai mari), experiență la încărcare și economie (de ce să plătești două mașini sau două transporturi când cu o încărcare inteligentă bazată pe o experiență de zeci de ani poți să rezolvi totul într-un singur transport economisind timp și bani?) și seriozitate (om cu “păr alb în cap” care toată viața a făcut transporturi de marfă și a dat dovadă de integritate).

Acestea fiind spuse, merită să-l sunați dacă aveți nevoie de un transport de marfă în zona Galați – Brăila și nu numai. Răspunde la telefon mai mereu în intervalul 07:30 – 21:00. Îl recomand, că doar e tatăl meu ;).

Transport marfa Galati – 0744397116

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Transport marfa Galati”

  1. Daca tatal tau este un sofer asa experimentat este pacat ca nu se ocupa de tiruri, acolo chiar ca sunt comenzi ca sa zic asa, plus ca majoritatea comenziilor sunt luate de pe net, mai exact dupa site-ul bursatransport, ar trebuii sa ii sugerezi…

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.