Teko Kindergarten, prima grădiniță tech din România

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

Mi-ar plăcea să vină franciza Teko și la Galați ;). Teko Kindergarten este locul în care copiii între 2 ani și jumătate și 5 ani iau prima dată contact cu tehnologia, într-un mod smart și echilibrat. Tehnologia la Teko Kindergarten nu se rezumă doar la telefoane, tablete și laptopuri etc., ci explică „De ce?”-ul din spatele lucrurilor pe care copiii le folosesc în mod obișnuit: de la scripete la circuit electric, de la pompa cu apă la ventilator, de la robinet la robot. Sunt ajutați și de o serie de roboței, pe care îi pot programa să facă diverse lucruri interesante. Indiferent de cariera pe care o vor avea, activitățile de la Teko îi ajută pe cei mici să aibă o gândire logică și structurată. La Teko, învățarea se face prin educație experiențială, iar sistemul a fost gândit de specialiștii în educație care lucrează la grădiniță. O parte dintre cei care au fondat Teko au fost și în spatele IKEDOO, un centru bazat tot pe educație experiențială. Iată și o prezentare.Gradinita Teko

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Teko Kindergarten, prima grădiniță tech din România”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend