Mi-ar plăcea să vină franciza Teko și la Galați ;). Teko Kindergarten este locul în care copiii între 2 ani și jumătate și 5 ani iau prima dată contact cu tehnologia, într-un mod smart și echilibrat. Tehnologia la Teko Kindergarten nu se rezumă doar la telefoane, tablete și laptopuri etc., ci explică „De ce?”-ul din spatele lucrurilor pe care copiii le folosesc în mod obișnuit: de la scripete la circuit electric, de la pompa cu apă la ventilator, de la robinet la robot. Sunt ajutați și de o serie de roboței, pe care îi pot programa să facă diverse lucruri interesante. Indiferent de cariera pe care o vor avea, activitățile de la Teko îi ajută pe cei mici să aibă o gândire logică și structurată. La Teko, învățarea se face prin educație experiențială, iar sistemul a fost gândit de specialiștii în educație care lucrează la grădiniță. O parte dintre cei care au fondat Teko au fost și în spatele IKEDOO, un centru bazat tot pe educație experiențială. Iată și o prezentare.Gradinita Teko


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  3 replies to "Teko Kindergarten, prima grădiniță tech din România"

  • Scuze de offtopic, te rog sa stergi dupa citire acest comentariu. Am avut problema cu un site la update-ul de acum pentru Genesis Framework. Atentie!

   • Gabriel Ursan

    Las comentariul că nu-i problemă. Am făcut update pe 3 site-uri și nu am avut probleme. Cu ce te-ai confruntat?

    • Si eu am facut pentru un site sau doua., dar la un site update-ul s-a oprit chiar la sfarsit si acum mi-a disparut submeniul Genesis din interfata de administrare.
     Am incercat orice, dar tot nu am reusit. Site-ul http://www.tractari-auto.eu functioneaza, este disponibil pe net, dar mi-a disparut acel submeniu.

Comentează la acest articol