Susțin APCA la Semimaraton Galați 2017

Deși sunt membru fondator al Fundației Comunitare Galați consider că timpul nu mi-a permis niciodată să fac suficient de mult pentru societate precum mi-aș dori. Așa că măcar nu ratez nici o ocazie de a promova astfel de evenimente frumoase din orașul nostru de la Dunăre.

Așa cum v-ați obișnuit, Fundația Comunitară Galați organizează și anul acesta Semimaratonul din Galați care are ca scop strângerea de fonduri pentru anumite cauze. Vă invit să intrați aici pe site-ul Fundației Comunitare Galați și să alegeți o cauză pe care să o susțineți. Nu trebuie neapărat să alergați în semimaraton, ci trebuie doar să vă doriți să faceți bine.

Aveți mai multe opțiuni pentru a a face acest lucru. Există tot felul de probe la care vă puteți înscrie, iar banii din taxa de înscriere vor merge către cauza pe care alegeți să o susțineți.

  • Semimaraton – 75 lei
  • Ștafetă – 50 lei
  • Cros – 50 lei
  • Cursa populară – 30 lei
  • Cursa copiilor – 30 lei
  • Proba animalelor de companie – 30 lei
  • Donație – donezi cât vrei pentru o cauză fără să alergi neapărat

Eu m-am atașat de cei de la APCA Galați (Asociația de Sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism din Galați) când am participat la programul 8 ore peste program pentru o cauză nobilă #8hoursovertime. Urmează să vedeți și roadele muncii noastre de acolo în scurtă vreme.

Așa că sprijin APCA Galați și la semimaratonul de pe 28 mai care se va desfășura în Galați. Și vă îndemn și pe voi să sprijiniți această cauză. Puteți alege forma de sprijin aici.

Înainte de a alege să vă alăturați cauzei pe care o susțin eu, vă invit să aflați mai multe despre ei sau despre ce ar putea face pentru copii cu banii strânși accesând acest link. Sunt chestii frumoase pe care le putem face doar noi în acest oraș de provincie numit Galați. Iar ăsta e unul dintre motivele pentru care eu rămân fidel orașului în care m-am născut și în care m-am format. Cineva trebuie să facă chestii bune pentru comunitatea gălățeană și pentru provincie, în general. Iar acel cineva ești tu, cel care a citit acest articol până aici și a decis să facă un bine, pentru că e normal să faci bine.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Susțin APCA la Semimaraton Galați 2017”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.