Sâmbăta asta am vorbit despre vânzări și negociere cu Sabin Gâlceavă, Ioana Filipescu și Adrian Mihai la Ateliere de Antreprenoriat

Știu deja că mai mulți prieteni au aflat de pe blog despre Atelierele de Antreprenoriat iar o parte dintre ei deja vor să se înscrie la următoarea ediție. Așa că n-am să vă mai povestesc eu despre ce e vorba, ci am să vă spun să intrați acum aici pentru că deja au început preînscrierile pentru sesiunea de toamnă. Credeți-mă, nu vreți să ratați înscrierea pentru că în raport cu prețul simbolic de participare, valoarea pe care o veți primi este uriașă.

În primul rând veți avea ocazia să vă întâlniți într-un cadru restrâns cu oameni pe care în mod normal nu reușiți să îi întâlniți atât de ușor. Cu oameni pe care nu aveți ocazia să-i întrebați direct chestii care vă pot ajuta extraordinar de mult la dezvoltarea afacerii voastre.

Până acum am participat la 3 sesiuni.

La prima sesiune am vorbit despre Atitudine și Leadership. Am întâlnit acolo și am discutat cu Silviu Hotăran (Ex-General Manager la Microsoft Romania & Managing Director la GKTI Semper Human), Radu Georgescu (investitor și fondator la Gecad Ventures) și Wargha Enayati (Fondatorul Regina Maria, rețeaua privată de sănătate).

La a doua sesiune am vorbit despre Definirea Afacerii și Avantajul Competitiv cu George Agafiței (Strategy Designer & Innovation Catalyst), Cristian Constantinescu (fondatorul Noriel) și Marius Ștefan (co-fondator Autonom Rent a Car).

Astăzi, la treia sesiune, am vorbit despre Vânzare și Negociere cu Sabin Gâlceavă (Managing Partner at Leverage Negotiation), Ioana Filipescu (Partner, M&A and Corporate Finance at Deloitte Romania) și Adrian Mihai (asociat, fondator și Managing Partner FAN Courier).

Sabin Glceavă

Sabin Gâlceavă
Sabin Gâlceavă – Managing Partner at Leverage Negotiation

Sabin Gâlceavă este un om cu foarte multă experiență în negociere și nu numai. Un tip super carismatic ce reușește să găsească rapid întrebări care merită puse în negociere. Mi-am notat cel puțin 3 lucruri foarte interesante pe care le voi aplica în viitoarele negocieri în care voi fi implicat. De asemenea, am avut o nouă perspectivă asupra situației de win-win în negocieri.

Ioana Filipescu

Ioana Filipescu
Ioana Filipescu – Partner, M&A and Corporate Finance at Deloitte Romania

Ioana Filipescu ne-a împărtășit din vasta ei experiență în negocieri. Am auzit niște povești formidabile și am primit niște sfaturi cheie de la un om care activează la un nivel pe care cu greu mi-l puteam imagina până acum. Am văzut în Ioana Filipescu o doamnă foarte atentă la detalii și foarte orientată pe obiectivele și rezultatele din orice negociere.

Adrian Mihai

Adrian Mihai
Adrian Mihai – asociat și Managing Partner la FAN Courier

Adrian Mihai de la FAN Courier ne-a povestit foarte multe lucruri interesante despre provocările cu care s-a confruntat și se confruntă o afacere atât de mare precum cea din care face parte. A primit o groază de întrebări din partea noastră la care a răspuns cu naturalețe, sinceritate și deschidere. De asemenea, mi-a plăcut mult viziunea lui și felul în care se raportează la business.

În concluzie: mergeți la orice eveniment organizează cei de la RBL (Romanian Business Leaders). Veți descoperi ori pe loc, ori în timp, că e altceva. Altceva bun sau altceva mai bun.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.