Suplimentele de la Miere Săbăduș, după 5 zile

Ioan Săbăduș mi-a trimis la teste două suplimente nutritive pe bază de miere de albine. Vă povesteam aici că sunt obosit. Vă povesteam aici că le-am primit. Am primit asta și asta.

Primul e un energizant natural compus din 49% miere de albine, 1% tinctură de propolis (cu alcool) și 50% polen crud congelat. Al doilea este un sirop de cătină cu miere de albine (50% miere de albine, 50% sirop de cătină cu pulpă). Am promis că vă zic cum sunt și mă țin de cuvânt.

Am început de luni. Am luat două lingurițe de energizant și o gură bună de sirop în fiecare dimineață și seară. Pe stomacul gol. Cam ăsta a fost ritualul în fiecare zi până vineri. Sunt produse dulci. Unii le-ar considera cel puțin ciudate la gust, dar sunt ok, le poți lua fără senzația că tocmai ai mâncat sau băut ceva nasol pentru sănătatea ta. Sunt ok. La energizant se simte un pic alcoolul din tinctura de propolis.

Având în vedere că sunt produse dulci există posibilitatea să îngrașe. Ideea e că toată săptămâna am mâncat mâncare gătită, nu am consumat deloc alcool și am băut foarte multă apă. De obicei, într-o săptămână cu acest ritm slăbeam măcar un kilogram. Acum nu am slăbit deloc, dar nici nu m-am îngrășat. Am făcut sport o oră în fiecare seară (flotări + gantere), mai puțin în seara de vineri. Ideea e că oricât de naturale ar fi unele produse, dacă sunt dulci cu siguranță nu te ajută să slăbești (nu că mi-aș fi propus asta).

În primele două zile nu am simțit nimic. Senzația de oboseală era cam aceeași. Menționez că somnul meu a fost cam așa: între 11 și 12 noaptea adormeam un pic cât să o culc pe fiică-mea. După 12 noaptea (00:30) începea somnul normal. Luni, marți și miercuri m-am trezit la 07:30. Joi și vineri am avut deplasări și m-am trezit mai devreme, adică la 06:00.

De miercuri am început să simt efectele. Pe bune. Mă trezeam mult mai ușor dimineața și pe parcursul zilelor eram mult mai energic. Recunosc că deși am băut cafea (2 pe zi), nu mai simțeam nevoia să beau cafea la prima oră. De asemenea, după ce luam energizantul și siropul nu îmi venea nici să mănânc. Mâncam micul dejun cam la o oră după ce le luam pentru că nu simțeam nevoia să mănânc mai devreme. În a patra zi am simțit putere suplimentară și la antrenamente.

Era mai greu până mă apucam de sport. Dar după aia aveam o poftă maximă de tras de fiare chiar dacă veneam după o zi plină la muncă. De obicei, îmi număram repetările și ziceam ”hai că termin și asta și apoi duc ganterele în balcon”. De joi aveam chef să fac suplimentar, de parcă antrenamentul standard nu era suficient.

Joi am băgat Galați – Constanța și înapoi, iar vineri am băgat Galați – București și înapoi. Oricât de șofer ai fi, un drum de peste 500 Km dus-întors te obosește. Până acum veneam relativ obosit din astfel de deplasări. Tura asta am venit fresh și cu chef de viață, cu energie. Eu zic că nu e efectul Placebo. Voi continua cu suplimentele de la Miere Săbăduș până le termin. În weekend beau bere și mănânc dezorganizat, ca de obicei. Sunt curios cum voi trece weekendul cu ajutorul acestor suplimente :) Vă țin la curent.

Energizant Miere Sabadus

7 comentarii la „Suplimentele de la Miere Săbăduș, după 5 zile”

 1. După schimbarea stilului alimentar vei scăpa și de oboseală si nu vei avea nevoie de energizante, chiar dintre cele naturale. Degeaba bagi benzina super într-o mașină cu filtrele înfundate, catalizoarele defecte si motor uzat.

  Răspunde
 2. Referitor la dorința de a da ceva kilograme jos te sfătuiesc sa-ți schimbi stilul alimentar. Scoate mai întâi alimentele rafinate (faina albă, zahărul, uleiul rafinat, orezul alb, băuturile carbogazoase) și introdu alimentele integrale, fructe, alimentele fierte și mai putin prăjite. Cam greu dar nu imposibil. Nu mierea e problema…:)

  Răspunde
 3. Draga Gabriel,
  te anunt ca si eu pot furniza si am de vanzare suc de catina cu pulpa( presat la rece pentru o mai buna mentinere a calitatii catinei) cu miere, Sunt din Galati. Daca esti interesat ma poti contacta pe mail. O zi buna

  Răspunde
 4. Prima reteta o servesc periodic (primesc de la tatal meu cateva sticle pe an) si o folosesc din copilarie. Eu garantez ca dupa cateva luni orice va observa ca i s-a schimbat in bine starea. ;)

  M-ai facut curios cu a doua, ii cer mamei cand ma viziteaza.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.