Top 7 suplimente nutritive naturale pentru bărbați

Eu nu am avut mereu o părere bună despre suplimentele nutritive în general. La fel ca tot omul, îmi era frică de necunoscut. Am considerat mereu că suplimentele nutritive nu sunt necesare.

Până când am stat de vorbă cu diverși medici nutriționiști care mi-au spus că în funcție de vârstă, stare de sănătate, tip de alimentație, tip de activitate, obiceiuri, somn etc…

… suplimentele nutritive pentru bărbați sunt uneori recomandate.

Așa că am aprofundat un pic subiectul și am căutat suplimente nutritive pentru bărbați care să fie complet naturale și să nu dau o căruță de bani pe ele. Am găsit mai multe opțiuni.

Așa că am început să văd ce opțiuni ar fi ok din punct de vedere calitate-preț. Și mi-am dat seama că nu trebuie să cheltuiești o grămadă de bani ca să ai acces la suplimente nutritive bune.

Am intrat pe Vegis, probabil unul dintre cele mai tari site-uri românești de produse naturiste, și am început să-mi analizez obicieurile. Apoi, am analizat și obiceiurile tatălui meu.

Și a rezultat această listă de suplimente nutritive naturale pentru bărbați. Recomand să citiți bine descrierea fiecărui supliment. Unele se pot lua mereu, altele se iau pe perioade limitate.

Top 7 suplimente nutritive bărbați

Dacă te interesează să comanzi sigur, rapid și eficient de pe internet oricare din spuplimentele nutritive pentru bărbați prezentate mai jos, apasă pe imaginea dorită sau pe linkul specific.

Stai liniștit, se va deschide doar un tab nou în browserul tău de internet care îți va deschide pagina de produs a magazinului online. Nu vei părăsi și nu vei pierde acest articol.

Aloe Ferox

1 Aloe ferox, numită și aloe amară, are acţiunea detoxifiantă cea mai intensă dintre toate speciile de aloe. Bărbații de obicei mai beau un pahar în plus sau mănâncă mâncăruri mai grele. Acest lucru afectează mai multe organe printre care și pancreasul, acest organ care te poate efectiv omorî foarte repede în cazul în care dezvoltă o afecțiune foarte gravă. Un prieten de-al meu avea un coleg care consuma aproape 12 beri pe zi, se culca târziu și mânca haotic. La 45 de ani a dezvoltat o pancreatită care l-a răpus în mai puțin de o lună. De atunci sunt foarte atent la ce suplimente ajută pancreasul, iar astăzi mi-am comandat și eu.

Happy Vibe

Happy Vibe este o combinație de plante menite să ajute bărbații să-și micșoreze dependența față de alcool sau nicotină și reduce stările de iritabilitate, oboseală sau stres, îmbunătățind în același timp și calitatea somnului. Fiecare capsulă conține sunătoare, passiflora, busuioc, isop, angelica, peliniță și odolean. Adică niște extracte din plante naturale, fără alte aspecte. Acest supliment nutritiv poate fi folosit atât de femei cât și de bărbați, însă eu l-am pus în lista de suplimente nutritive pentru bărbați deoarece îi poate susține pe aceștia în lupta cu pofta de alcool și de țigări sau de alte dependențe în mod special.

Hepatic Stem

3 Hepatic Stem asociază Alga AFA cu extractul de armurariu şi extractul de ganoderma, precum şi cu ciocoare, anghinare, spirulină şi chlorella. Această formulă complexă şi completă stimulează regenerarea celulelor hepatice, împiedicând fibrozarea ficatului. Mai mult, Hepatic Stem stimulează capacitatea naturală a organismului de a lupta cu viruşii hepatici. În plus stimulează activitatea macrofagelor, a celulelor T şi NK, care au rolul de a identifica şi elimina celulele canceroase şi a factorului de necroză tumorală. Normal că mi-am comandat și eu astăzi, mai ales că sunt un mare băutor de bere.

Oncology Stem

4 Oncology Stem. În acest produs, alga AFA este asociată cu extractul de ganoderma, spirulină şi chlorella, cu cartilajul de rechin şi cu seleniul organic. Toate componentele inhibă dezvoltarea celulelor canceroase, previn formarea şi extinderea tumorilor, previn metastazele şi recidivele bolii canceroase. Acum, să fim serioși, nimănui nu-i place să vorbească despre cancer așa cum nu-i place să vorbească despre moarte, despre pierderea celor dragi sau despre multe alte chestii de gen. Însă dacă tot nu ne place atât de mult subiectul, probabil că merită să vorbim despre prevenție în cazul cancerului.

prostato-stem5 Prostato Stem este unicul remediu care conţine 4 principii active şi oferă 4 beneficii. Conţine cea mai complexă formulă pentru tratarea afecţiunilor prostatei. Alături de renumitul extract de palmier pitic se regăseşte stimulatorul organic de celule stem, alga AFA, extractul de urzică şi pulberea de dovleac, toate contribuind la tratarea naturală, rapidă şi eficientă a afecţiunilor prostatei. Afecțiunile prostatei sunt afecțiuni cu specific bărbătesc care merită prevenite din timp, indiferent de vârstă. Există multe medicamente în farmacii pentru prostată și se fac și multe reclame la TV, însă nu e nevoie mereu de ceva scump.

Chitosan

6 Chitosan reglează greutatea și colesterolul. Fiecare bărbat care bea un pahar și mănâncă uneori după pofta inimii are în general două valori mărite pe buletinul de analize. Aceste valori sunt colesterolul LDL, cunoscut drept ”colesterolul rău” și trigliceridele. Chitosan este un extract din carapacea dură care învelește multe viețuitoare marine și terestre. Din punct de vedere chimic, chitosanul este o polizaharidă extrasă din carapacea crustaceelor, polizaharidă cu efecte asupra sănătății extrem de complexe. Până în prezent este singura substanță naturală cunoscută ce contine fibre active cu sarcina pozitiv-alcalină.

Curcumin 95 C3 Complex

7 Curcumin 95 C3 Complex. Publicaţia GreenMedInfo.com a spus despre Curcuma longa că este “cea mai importantă plantă a lumii”. Folosind peste 400 de studii aflate în baza de date a Bibliotecii Naţionale de Medicină din S.U.A., aceştia au descoperit peste 580 potenţiale beneficii ale turmericului şi ale principalului său polifenol, curcumina. Unele dintre cele mai uimitoare proprietăți ale curcuminoidelor sunt: distruge cancerul rezistent la medicamente, protejează împotriva bolilor cauzate de iradiere, reduce nivelul inflamaţiilor din organism, protejează împotriva metalelor grele și suprimă Alzheimer.

Suplimente naturiste bărbați

Aceste suplimente nutritive recomandate bărbaților sunt ok indiferent de vârstă. În funcție de tipul jobului, nivelului de stres, alimentație și calitatea somnului, ele pot fi benefice.

Recomand de asemenea să citiți prospectul și toate detaliile despre fiecare supliment nutritiv înainte de a face o comandă. De obicei nu au cine știe ce contraindicații, dar e mai bine să previi.

Vegis este magazinul de produse naturiste și suplimente nutritive bărbați de pe care eu comand cu încredere. Dacă aveți mai mulți bani recomand să aruncați un ochi și aici.

Este secțiunea de suplimente nutritive premium de pe site-ul lor. Sunt mai scumpe doar pentru simplul fapt că au o concentrație mai mare și o rată de absorbție mai bună.

Cu alte cuvinte, suplimentele nutritive premium te scutesc de efortul de a lua mai multe capsule pe zi concentrând doza zilnică necesară într-o singură capsulă. Costă mai mult, dar e mai comod.

Suplimente nutritive barbati

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.