Promoție Oukitel U15 Pro, pe Gearbest – preț bun, 3GB RAM și carcasă metalică

Ecran HD produs de Sharp, 3GB RAM, senzor de amprente, carcasă din aluminiu – hmm! oare cât ar costa un astfel de smartphone? Pe GearBest veți găsi zilele astea răspunsul. Telefonul se numește Oukitel U15 Pro și este o alternativă demnă de considerat dacă vrei să-ți schimbi device-ul cu ceva mai performant dar nu ai buget de mid-range-uri cu renume.

Din punctul meu de vedere smartphone-ul chiar arată bine. Specificațiile sunt și ele mai mult decât decente. Cu toate astea, știu, realizez, vorbim despre un brand puțin cunoscut la noi. Practic, vorbim despre o – generic – „chinezărie”. Dar ghici ce? Și Huawei este tot un brand chinezesc.

Revenind la Oukitel U15 Pro, zilele astea, în limita stocului disponibil, poate fi achiziționat la un preț super fain!

Dai 120 de dolari – 480 de lei – și primești:

  • Ecran IPS Sharp de 5,5 inch HD
  • Procesor cu 8 nuclee tactat la 1,3 Ghz
  • 3GB RAM, 32GB stocare + slot de card MicroSD
  • Senzor de amprentă
  • Cameră principală de 16 mpx și secundară de 5 mpx
  • Android 6
  • Baterie de 3.000
  • Carcasă de aluminiu

Comandă telefonul de pe GearBest

Dincolo de specificațiile lui Oukitel U15 Pro

oukitel u15 pro

Oukitel U15 Pro nu este un flagship – sub nicio formă. Cu toate astea, dacă aruncăm un ochi peste prețurile smartphone-urilor asemănătoare disponibile în România realizăm că e un deal foarte bun. Serios! Caută pe orice magazin online și ai să vezi că nu găsești nimic asemănător la prețul ăsta. Nici măcar dacă mai adaugi vreo 200 de lei.

Clar, nu există motive să te aștepți la o experiență la fel de fluidă ca pe un Nexus 6P sau un Samsung S7. Dar procesorul ăla în combinație cu cei 3GB RAM sunt o rețetă bună pentru o experiență decentă. Cu siguranță nici camera nu strălucește. Dar știi ce e mișto? Cu diferența de bani până la un S7 îți poți cumpăra un aparat foto adevărat.

Iar design-ul smartphone-ului nu este sub nicio formă urât. Marginile sunt rotunjite, senzorul de amprentă este situat pe spate – deci este ușor accesibil. Intră și te uită pe pagina magazinului dacă nu mă crezi.

Dacă ți se pare un deal bun, promoția la Oukitel U15 Pro este valabilă până pe 11 octombrie.

Mai trebuie să știi că livrarea în România durează aproximativ trei săptămâni, deși uneori produsele au ajuns mai repede.

Aș vrea să-ți reamintesc să dai un share articolului pe Facebook. Poate pe tine nu te interesează promoția, dar unuia dintre prietenii tăi i se pare o idee bună. Ar fi păcat să rateze șansa.

De asemenea, ca un pont secundar, îți sugerez să te abonezi la blogul lui Gabriel dacă-ți plac promoțiile de genul ăsta. Vor mai urma articole.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.