Dragă vecină care ești tu soprană la 12 noaptea

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Locuiesc în zona Ireg – I.C. Frimu din Galați. În unele seri o vecină pe care nu o cunosc, dar pe care aș vrea să o cunosc ca să-i explic cum stă treaba cu democrația, își exersează talentele vocale de soprană.

Nimic rău în asta. În plus, mie îmi place muzica clasică. Însă, dragă vecină din Galați care locuiești în zona Ireg – I.C. Frimu din Galați și te umpli de talent cu toată inima și corzile tale vocale, dă-mi voie să spun că libertatea ta se termină atunci când o încalci pe a celorlalți.

Legat de gălăgie sau de liniște eu nu sunt un zeu. Îmi mai plânge copilul uneori și probabil am deranjat vecini. M-am simțit nasol de fiecare dată, însă copiii sunt copii și nu îi poți controla așa bine uneori. Pot fi bolnavi, obosiți sau pur și simplu li s-a pus pata pe ceva și nu îi mai poți opri. Însă tu dragă vecină care cânți ca o soprană la 12 noaptea nu ești copil.

Și ar trebui să înțelegi că este o oră total nepotrivită să faci asta cu geamul deschis la ore atât de târzii.

Tu probabil în momentul tău artistic nu conștientizezi că se aude în tot cartierul. Nu te condamn, chiar ai o voce frumoasă și poți ajunge departe. Te încurajez să-ți urmezi visul.

Dar hai să ne respectăm dacă tot trăim la bloc. După o anumită oră gândește-te că sunt oameni care se trezesc devreme dimineața ca să plece la muncă sau copiii care a doua zi merg la școală sau la grădiniță și trebuie să se odihnească. Nu contează că e vorba de manele, rock, muzică clasică sau orice alt gen de muzică… muzica tare arată nesimțire și lipsă de empatie indiferent de gen.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Dragă vecină care ești tu soprană la 12 noaptea”

  1. Ce mai replica,,sa te indrepti spre viata la casa”!De ce nu a spus ,,Hai ,sa vedem ce facem pentru a indrepta ,acolo unde se poate ,situatia”Si noi suferim din cauza lipsei de bun simt a locatarilor ,care si-au transformat apartamentele in piste de alergare,ateliere mecanice,si alte camere de torura a vecinilor.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend