prețuri bune

Sunt prețuri bune pe GSMRoShop.ro

Toți suntem în căutarea unor prețuri bune atunci când vrem să ne cumpărăm ceva, fie că o facem pe internet sau nu. După cum bine știți, GSMRoShop.ro este un magazin online pe care îl am la inimă și pe care îl recomand călduros oricui. Mai nou, a avut loc o scădere importantă de prețuri la principalele categorii de produse: telefoane mobile simple, smartphone-uri, tablete pc și accesorii pentru telefoane și tablete. Având în vedere că în spatele GSMRoShop.ro se află o experimentată companie de telefonie mobilă care deține și 9 magazine pe teritoriul României, există un rulaj de marfă semnificativ care permite magazinului online să ofere prețuri foarte bune pentru anumite produse. De aceste prețuri se bucură în acest moment majoritatea clienților care folosesc compărătoare de prețuri online, dar ar fi păcat să nu se bucure și cititorii www.gabrielursan.ro, nu :)? Va recomand să aruncați o privire prin ofertele GSMRoShop.ro și să vă planificați următoarea achiziție acolo.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comments

  • trofo

    Reply Reply 04/07/2013

    Da, produsele semnalizate cu „redus” chiar au preturi decente. HTC One pe care il pandesc nu era redus din pacate (probabil pentru ca este destul de nou in oferte).

  • Nu-s chiar atat de reduse… Samsung Galaxy S4 Mini nu-l vad…

Leave A Response

* Denotes Required Field