În sfârșit, s-au legalizat drogurile ușoare în România

Se pare că în sfârșit au fost legalizate drogurile ușoare în România. Guvernanții au hotărât că se pot aduce bani buni la bugetul de stat prin legalizarea drogurilor ușoare. Ăsta ar putea fi un scenariu bun pentru anul 2014, când Uniunea Europeană va pune pumnul în gura României și o va obliga să interzică fabricarea și comercializarea țigărilor mentolate și țigărilor slim. Că în 2013, România nu a vrut să facă asta, motivând că industria de tutun se clasează pe locul 2 în topul industriilor care cotizează bine la bugetul de stat. Însă când se va tăia macaroana, vor trebui sa găsească soluții, iar una dintre ele este legalizarea drogurilor ușoare. Eu zic că ar putea să o facă de acum. Decât mizeriile alea de țigări slim mentolate, mai degrabă droguri ușoare, dacă e să alegem din două rele răul cel mai mic. Îmi cer scuze pentru titlul și paragraful care a indus în eroare, dar acest scurt articol risca să devină încă un articol legat de faptul că România refuză să ia în considerare recomandarea Uniunii Europene de a scoate țigările slim și țigările mentolate de pe piață. De fapt asta și este acest articol :), doar încă unul de care oricum nu va ține nimeni cont pentru că, nu-i așa, viața merge înainte, iar economia țărișoarei primează.

8 comentarii la „În sfârșit, s-au legalizat drogurile ușoare în România”

 1. Eu am zis si o sa zic in continuare.LEGALIZAREA DROGURILOR USOARe in Romania ar aduce numai beneficii,cum ar fi combaterea etnobotanicelor,cresterea economiei si multe altele.
  Cine vrea sa fumeze oricum v-a fuma indiferent de legislatie,dar decat sa bagam lumea la puscarie pentru un fum mai bine ar pune taxa toata treaba asta si nu ar mai intra banii in buzunarele dealerilor…tinand cont ca in unele parti ale tarii noaste gramul de iarba e cat gramul de aur…Dar ce sa vezi ca ei sunt dealerii defapt

  Răspunde
 2. Mă, fiecare face ce vrea, ce îl duce capul și mai ales în ce direcție. Din partea mea, să se legalizeze totul, că așa, legalizat, va fi mai puțin tentant.

  Răspunde
 3. Păi Gabi, orice sursă „impozabilă”, de unde se pot culege bani frumoși a fost adoptată. Crezi că mai e mult până la legalizarea prostituției?
  Se impozitează cu 16%? Se aduc bani la buget? E bună! :) Ieșim din criză…

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.