drogurile usoare

În sfârșit, s-au legalizat drogurile ușoare în România

Se pare că în sfârșit au fost legalizate drogurile ușoare în România. Guvernanții au hotărât că se pot aduce bani buni la bugetul de stat prin legalizarea drogurilor ușoare. Ăsta ar putea fi un scenariu bun pentru anul 2014, când Uniunea Europeană va pune pumnul în gura României și o va obliga să interzică fabricarea și comercializarea țigărilor mentolate și țigărilor slim. Că în 2013, România nu a vrut să facă asta, motivând că industria de tutun se clasează pe locul 2 în topul industriilor care cotizează bine la bugetul de stat. Însă când se va tăia macaroana, vor trebui sa găsească soluții, iar una dintre ele este legalizarea drogurilor ușoare. Eu zic că ar putea să o facă de acum. Decât mizeriile alea de țigări slim mentolate, mai degrabă droguri ușoare, dacă e să alegem din două rele răul cel mai mic. Îmi cer scuze pentru titlul și paragraful care a indus în eroare, dar acest scurt articol risca să devină încă un articol legat de faptul că România refuză să ia în considerare recomandarea Uniunii Europene de a scoate țigările slim și țigările mentolate de pe piață. De fapt asta și este acest articol :), doar încă unul de care oricum nu va ține nimeni cont pentru că, nu-i așa, viața merge înainte, iar economia țărișoarei primează.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

8 Comments

 • spanac

  Reply Reply 04/07/2013

  si ce e asa nasol la tigarile slim mentolate?

 • MadMike

  Reply Reply 05/07/2013

  Păi Gabi, orice sursă „impozabilă”, de unde se pot culege bani frumoși a fost adoptată. Crezi că mai e mult până la legalizarea prostituției?
  Se impozitează cu 16%? Se aduc bani la buget? E bună! :) Ieșim din criză…

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 05/07/2013

   Ajungem și la legalizarea prostituției în curând, asa este :)

 • Iulia Kelt

  Reply Reply 06/07/2013

  Mă, fiecare face ce vrea, ce îl duce capul și mai ales în ce direcție. Din partea mea, să se legalizeze totul, că așa, legalizat, va fi mai puțin tentant.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 06/07/2013

   Eu cu țigările slim mentolate am o problema, nu cu drogurile ușoare care sunt mult mai ok, și în primul rand naturale ;)

 • Zendy

  Reply Reply 07/07/2013

  Eu le zic nu multumesc .. pot fi si „Distribuite in mod Gratuit” :)

 • DeeJay

  Reply Reply 25/01/2014

  Eu am zis si o sa zic in continuare.LEGALIZAREA DROGURILOR USOARe in Romania ar aduce numai beneficii,cum ar fi combaterea etnobotanicelor,cresterea economiei si multe altele.
  Cine vrea sa fumeze oricum v-a fuma indiferent de legislatie,dar decat sa bagam lumea la puscarie pentru un fum mai bine ar pune taxa toata treaba asta si nu ar mai intra banii in buzunarele dealerilor…tinand cont ca in unele parti ale tarii noaste gramul de iarba e cat gramul de aur…Dar ce sa vezi ca ei sunt dealerii defapt

Leave A Response

* Denotes Required Field