Sunt fericit!

Da, sunt fericit. Nu știu exact de ce, dar sunt fericit. Chill, n-am fumat nimic. Sunt fericit din mai multe motive, dar cel mai important motiv constă în oamenii din jurul meu. Pe rând.

Părinții: am cei mai tari părinți. Nu numai că mă ajută, dar m-au ajutat să devin ceea ce sunt. Cei 7 ani de casă nu se uită repede. Tata m-a învățat punctualitatea, iar mama rigurozitatea. Prietenii: am cei mai tari prieteni. Deși provin din sefere diferite, trebuie să recunosc că am prieteni. Rodica, Ștefan, Mihaiță, Ciprian, Florin, Violeta, Ion ș.a.m.d. (nu se va oftica nimeni că nu i-am scris pe toți, că îi cunosc), vă doresc tuturor tradiționalul ”Baftă la pește!”.

Familia: Am o Sara care face toți banii timpul :) Și o nevastă care mă iubește și mai e și frumoasă pe deasupra. Încă :) (glume de-a noastre). Nași care sunt cu adevărat nași. Și la copil, și la noi adulții. Separă personalul de profesional exact așa cum trebuie. Nu bine. Nu rău. Ci cum trebuie.

Foști colegi: Chiar dacă nu mai țin legătura cu ei tot timpul, nu am uitat niciodată de foștii colegi. Că au fost de școală primară, de liceu sau de muncă. Foștii mei colegi sunt tari indiferent unde s-ar afla. Unora le urmăresc profilul de Facebook. Cu unii mă mai întâlnesc. Îmi place să văd oameni frumoși.

Colegi de muncă. Sunt mulți. Dragilor, ne vedem la cursuri. Acum am să vorbesc despre cei cu care interacționez zilnic. Nu știu dacă să-i bag la familie sau colegi, dar hai să vă zic despre ei. În Galați au rămas puțini, dar vin mai mulți decât îmi puteam eu imagina. Irina mi-e și coleg și soție, dar e stâlpul meu de bază. Cristiana mă uimește plăcut cu maturitatea ei. Nu mai zic de colegele noi care sunt foarte încântate să lucrăm împreună și să oferim cele mai bune servicii.

În Brașov am un om foarte frumos :) pe nume Simona care mă ajută extra în tot ce fac. Nu mai zic de Teo care e foarte pedantă în tot ce face și are stil, sau de Relly, om pentru care munca făcută bine e un termen care nu o sperie și e foarte, foarte bună în ceea ce face. În Constanța am un om pe nume Laura. Când mă gândesc la numele ăsta îmi vine în minte ceva sublim, ceva delicat, ceva unic. Tot în Constanța o am pe Simona care e de cele mai multe ori îngerul meu păzitor care mă ajută la absolut orice, dar, orice. Iar, Alina, ei bine, Alina e unul dintre cei mai flexibili și isteți oameni cu care am lucrat (personajele din acest articol se exclud ca să nu se supere :)).

În București am o moldoveancă de-a noastră. Frate, asta nu se teme nici de foame, nici de frig, nici de muncă. O cheamă Andreea Drăghin și e din Bacău ;). Și mai am o Andree :). O cheamă Andreea Dragomir și e genul de om care învață și poate schimba cursul lucrurilor oricând. Plus noua colegă care în scurtă vreme va fi ca Andreea Dragomir, dar aștept să îmi spună ea cum i se pare în echipa noastră.

Ăsta e un artiol personal și l-am marcat ca atare. Și pentru că unii ați citit până aici, am să zic următoarele: 100% succes = 80% atitudine + 20% experiență și cunoștințe. Dacă ai bucata necesară de atitudine, vei reuși. Vei obține în timp ăia 20% de experiență și cunoștințe. Dacă nu, nu. Probabil vei avea acel 80% în altă parte. Ce să zic, ăștia suntem noi. Ne iubim. Și ne iubim oamenii. Restul sunt vorbe.

7 comentarii la „Sunt fericit!”

 1. Sa-ti fie de bine! Pana la urma oamenii din jurul tau conteaza cel mai mult ca sa fii fericit pentru ca degeaba ai multi bani daca esti inconjurat de oameni falsi care isi urmaresc doar propriu interes. Nu-ti trebuie mult ca sa ai succes, si totusi acel „putin” lipseste cu desavarsire multora.

  Răspunde
 2. Am citit acest articol al tau, si multe altele. Pot spune ca oricat ar fi aceste articole de lungi, nu ma plictisesc niciodata sa le citesc. Ai tu ceva al tau, modul in care scrii ma atrage sa iti vizitez blogul din ce in ce mai des. Te apreciez, esti un adevarat domn, si ma bucur ca exista oameni ca tine in Galati.
  P.S : Tot un scorpion a scris acest comentariu.
  Mult succesc pe viitor, te sustin.

  Răspunde
 3. Un articol plin de viață, care mă încarcă pozitiv. Vă doresc să continuați tot așa. (”Ai reușit, continuă…”)

  Răspunde
 4. Bravo! Cred ca e ceva legat de noiembrie, luna noastra. Eu mereu imi evaluez anul, reusitele, provocarile, oamenii, la aceasta data, in perioada zilei de nastere. Concluzia mea a fost la fel ca ta, sunt fericita! Cred ca avem noroc (hai si fler) in a ne alege oamenii cu care ne inconjuram.
  Sa ai o zi faina si pupici Irinei ;) !

  Răspunde
 5. Te cred .Principalele sunt sa ai familie si sa stii ce vrei de la viata, ca dupa aceea n-ai de ce sa nu mai fii fericit.Unica problema e timpul, care trece din ce in ce mai repede…Uneori avem tendinta de a fi nefericiti ,dar daca gandim cinci minute ,realizam ca n-avem de ce , ba din contra avem motivatia de a merge mai departe cu bucurie in suflet. Greutatile aparute sunt si ele o componenta care trebuie sa existe…

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.