Salut! Noi suntem bine!

Zilele astea am susținut un training de vânzări. Însă de data asta am hotărât să-l facem cu un pic mai multă dezvoltare personală. Nu vânzări. Cine vrea vânzări acum? Nimeni.

În business se întâmplă chestii. Uneori, chestii pe care nu ți le-ai putea imagina. Și nu mă refer acum la chestii pe care ți le zice un neica nimeni care nu a dovedit nimic niciodată și nu are nici măcar un istoric (aviz amatorilor de dezvoltare personală de la looseri).

Am lucrat în trainingul ăsta cu oameni frumoși, care aduc rezultate pentru ei în primul rând. Oameni care nu au un pact cu firma pentru care lucrează (nici nu mi-a păsat la un moment dat). Am lucrat cu oameni care au un pact cu ei înșiși. Oameni care, ”scurt pe doi”, cam știu ce vor de la viață. Oameni tineri și hotărâți.

Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar cred că oamenii cărora le fac training de ceva timp au devenit mult mai buni. Pur și simplu parcă fac parte dintr-o altă rasă. Rasa învingătorilor.

Și am să vă spun și de ce. Dacă până acum oamenii veneau la cursuri ca la tăiere, am avut acum oameni care au venit la cursuri ca la plăcere. E altceva! Chiar dacă au avut vârste diferite, hobby-uri diferite, stiluri de viață diferite… toți au fost la unison! Toți vor să ofere servicii superioare! Toți s-au săturat de ce s-a întâmplat până acum!

Și, cel mai fain, toți au îmbrățișat noțiunea de schimbare. Oameni buni, nu știu cât de mult conștientizați treaba asta. Dar a avea un grup care cu chiu, cu vai, îmbrățișează schimbarea… e lucru mare. Am avut în workshop-ul ăsta oameni mari, oameni de care veți mai auzi, oameni care schimbă imediat ceva la ei doar ca să le fie mai bine. Oameni care schimbă imediat ceva la ei ca să ne fie nouă mai bine ca societate. Am fost extraordinar de plăcut surprins.

Oameni buni și frumoși, vă zic, cu voi, nu numai că firma pentru care am prestat va ajunge mai departe, dar și țara în care trăiți va ajunge mai departe. Și e meritul vostru. Pentru că știți ce vreți, sunteți faini și nu vă lăsați păcăliți. Sunteți de-ai mei! Vă iubesc!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Salut! Noi suntem bine!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.