Schimbarea pleacă de la noi

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Schimbarea pleacă de la noi. Schimbarea pleacă de la noi. Schimbarea pleacă de la noi. Schimbarea pleacă de la noi. Schimbarea pleacă de la noi.

Schimbarea pleacă de la noi este chestia cea mai de preț pe care eu o rețin și o dau mai departe. Probabil vom schimba un guvern. Probabil vom schimba o clasă politică.

Știm foarte bine cum e. Știm foarte bine cum va fi. Dacă din vâltoarea acestor evenimente și tragedii vom rămâne în minte cu: Schimbarea pleacă de la noi, ne va fi mult mai bine. Îmi place să cred că tot ce s-a întâmplat și că tot ce urmează să se întâmple va fi o chestie care se va finaliza cu o concluzie: Schimbarea pleacă de la noi. Schimbarea pleacă de la noi. Schimbarea pleacă de la noi. Schimbarea pleacă de la noi.

Suntem suficienți de buni și inteligenți să știm că: Schimbarea pleacă de la noi.

Am ieșit în stradă cu necesități, nevoi, probleme și dorințe. E groaznic ce s-a întâmplat. E groaznic ce se întâmplă. E groaznic cum numărul morților se adună. Plâng și urlu!!! Copiii ăștia care au murit și vor muri suntem noi. Așa cum unii nu vor uita războaiele sau revoluția, așa nu voi uita eu niciodată data de 30 octombrie 2015.

Cred, sper și îmi doresc ca tot ce se întâmplă să ne facă se conștientizăm atât: Schimbarea pleacă de la noi. Dacă vom merge pe drumul ăsta ne va fi mai bine. Am tăcut pe blog de atunci și până acum. Am citit tot ce se putea citi. Apreciez prietenii din blogosferă (dacă ea există) cum s-au ținut tare și au scris zilnic despre subiect. Respect. Vin din urmă și spun: Schimbarea pleacă de la noi. Schimbarea pleacă de la noi. Schimbarea pleacă de la noi.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Schimbarea pleacă de la noi”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend