Schimbarea pleacă de la noi

Schimbarea pleacă de la noi. Schimbarea pleacă de la noi. Schimbarea pleacă de la noi. Schimbarea pleacă de la noi. Schimbarea pleacă de la noi.

Schimbarea pleacă de la noi este chestia cea mai de preț pe care eu o rețin și o dau mai departe. Probabil vom schimba un guvern. Probabil vom schimba o clasă politică.

Știm foarte bine cum e. Știm foarte bine cum va fi. Dacă din vâltoarea acestor evenimente și tragedii vom rămâne în minte cu: Schimbarea pleacă de la noi, ne va fi mult mai bine. Îmi place să cred că tot ce s-a întâmplat și că tot ce urmează să se întâmple va fi o chestie care se va finaliza cu o concluzie: Schimbarea pleacă de la noi. Schimbarea pleacă de la noi. Schimbarea pleacă de la noi. Schimbarea pleacă de la noi.

Suntem suficienți de buni și inteligenți să știm că: Schimbarea pleacă de la noi.

Am ieșit în stradă cu necesități, nevoi, probleme și dorințe. E groaznic ce s-a întâmplat. E groaznic ce se întâmplă. E groaznic cum numărul morților se adună. Plâng și urlu!!! Copiii ăștia care au murit și vor muri suntem noi. Așa cum unii nu vor uita războaiele sau revoluția, așa nu voi uita eu niciodată data de 30 octombrie 2015.

Cred, sper și îmi doresc ca tot ce se întâmplă să ne facă se conștientizăm atât: Schimbarea pleacă de la noi. Dacă vom merge pe drumul ăsta ne va fi mai bine. Am tăcut pe blog de atunci și până acum. Am citit tot ce se putea citi. Apreciez prietenii din blogosferă (dacă ea există) cum s-au ținut tare și au scris zilnic despre subiect. Respect. Vin din urmă și spun: Schimbarea pleacă de la noi. Schimbarea pleacă de la noi. Schimbarea pleacă de la noi.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Schimbarea pleacă de la noi”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.