Din seria ce mai cumpărăm de pe net: lenjerii de pat

Continui să cred că internetul este unul dintre cele mai mărețe locuri unde poți ajunge, și încă mă mai mir când descopăr câte un site despre care nu aș fi crezut că există. De cele mai mult ori mă tot uit prin campaniile de afiliere și descopăr tot felul de magazine, mai mult sau mai puțin profi, care comercializează fel și fel de produse pe care nu aș fi crezut că le poți găsi pe internet.

De aceea m-am gândit ca în acest articol să vă vorbesc puțin mai mult despre un magazin de unde mi-am luat ultima lenjerie de pat.

Este vorba despre Inio.ro un site care te întâmpină plăcut cu un design foarte bine pus la punct și elegant, la fel cum ar trebui să arate probabil fiecare site din această nișă. Părerea mea. Interesantă este desigur și diversitatea de produse pe care le putem achiziționa de aici.

Fiind vorba despre o lenjerie de pat, vă gândiți probabil că vom găsi numai astfel de produse. Ei bine pe lângă lenjerii, cuverturi și perne găsim și alte produse, puțin mai diferite de cele menționate anterior, precum sunt bicicletele și anvelopele. Chiar mă gândesc să văd cât costă alea de iarnă, că tot trebuie să îmi iau măcar două anvelope de iarnă noi pentru fulga.

Revenind însă la lenjerie. Transportul a fost unul foarte ok, adică nu am nici un lucru de care aș putea să mă iau, nici dacă aș vrea. Pe scurt, toate lucrurile au fost ok și nu a fost nici o diferență față de transportul produselor achiziționate din magazine online mai populare de pe la noi. Pe scurt, transportul a fost facut in doar 24 de ore lucratoare, prin firma de curierat Urgent Curier, firmă despre care eu unul am o părere foarte bună.

Nu a fost cazul meu, însă am observat că în cazul în care nu suntem mulțumiți de produsul primit, îl putem returna respectând însă niște condiții anume. Gen eu acum nu aș putea să spăl sau să uzez lenjeria iar mai apoi să o trimit zicând că nu îmi mai place. E ceva normal. Mai multe detalii însă despre retur puteți găsi tot la ei pe site, desigur, pe pagina Termeni și condiții.

Legat de lenjeria pe care am primit-o, nu pot spune decât faptul că sunt mai mult decât mulțumit de ea. Asta pentru că e genul de lenjerie care, odată pusă pe pat, te va face să îți dorești ca dimineața să nu mai mergi la lucru și nici măcar în bucătărie să îți faci cafeaua, atât de comodă și plăcută e.

Are un aspect foarte foarte drăguț și este, după cum spuneam și mai sus, foarte comodă și moale. Asta probabil pentru că este 100% din bumbac, după cum scrie pe eticheta cu care a venit. Iar culoarea face parte din lista culorilor mele preferate: albastru deschis, bleu. Mă rog, poate numele nuanței este altul, însă nu mă prea pricep eu la culori.

12190820_10207693201629277_8898635547947762198_n

Pe scurt, toată această experiență începând cu descoperirea site-ului, a lenjeriei, a comenzii online precum și a transportului a fost una despre care nu pot avea cuvinte rele. Asta deoarece chiar sunt mulțumit de lenjeria primită și chiar mă bucură faptul că mai nou internetul a devenit din ce în ce mai accesibil și putem astfel să cumpărăm aproape orice de pe internet, fără să fim nevoiți deci să ne luptăm cu traficul și cu magazinele aglomerate. Mai jos am lăsat și câteva poze pentru a o putea admira și voi, că eu o fac deja de câteva zile bune.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Din seria ce mai cumpărăm de pe net: lenjerii de pat”

  1. Am cumparat de multe ori lenjerii de pat de pe internet, de multe ori am luat teapa, pana mi-am dat seama ca lenjeria de 56 de lei nu e de calitate si mai bine dau 300 de lei si am ceva de calitate.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.