Stinge lumina, arată-mi reflexul condiționat

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Hai să vă spun despre un reflex condiționat și mai apoi să-mi spuneți și voi dacă vi se întâmplă la fel. Unele lucruri le facem din reflex după ce ne intră în reflex, nu :)? Știi să bagi cheia în ușă chiar dacă ai venit un pic băut după o seară de pomină cu băieții din Micro 39, nu? E reflex? Ești în mijlocul nopții rupt de somn și fiică-ta de 1 an și 5 luni se trezește iar soția ți-o pune pe pernă, pe picioare ca să o legăni. Și o legăni chiar dacă ești între vis și realitate. E reflex, nu? Ești la baie cu soția și amândoi vă spălați pe dinți. Tu termini primul, ca de obicei :). Ieși din baie și stingi lumina, iar după tine se strigă “Mamiii, lumina!” E reflex, nu :)?

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

6 comentarii la „Stinge lumina, arată-mi reflexul condiționat”

  1. Nimeresti drumul spre casa oricat de beat ai fi si oriunde ai fi… nimeresti frigiderul la 2 noaptea pe intuneric, oriunde ar fi…oriunde ai fi…nimeresti pachetu’ de tigari dimineata trezit din pat, oriunde ar fi… si cred ca ar mai fi cateva…

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend