Reflex

Stinge lumina, arată-mi reflexul condiționat

Hai să vă spun despre un reflex condiționat și mai apoi să-mi spuneți și voi dacă vi se întâmplă la fel. Unele lucruri le facem din reflex după ce ne intră în reflex, nu :)? Știi să bagi cheia în ușă chiar dacă ai venit un pic băut după o seară de pomină cu băieții din Micro 39, nu? E reflex? Ești în mijlocul nopții rupt de somn și fiică-ta de 1 an și 5 luni se trezește iar soția ți-o pune pe pernă, pe picioare ca să o legăni. Și o legăni chiar dacă ești între vis și realitate. E reflex, nu? Ești la baie cu soția și amândoi vă spălați pe dinți. Tu termini primul, ca de obicei :). Ieși din baie și stingi lumina, iar după tine se strigă „Mamiii, lumina!” E reflex, nu :)?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comments

 • Ultima-i tare.:) Mai sunt si altele

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 20/11/2013

   Cu siguranță mai sunt și altele :). Așteptăm exemple Marius ;)

   • Iti legi sireturile chiar daca nu vezi nimic.
    Te uiti stanga dreapta cand trezi strada chiar daca ai verde.

 • Gabriel Ursan

  Reply Reply 20/11/2013

  Mai în glumă, mai în serios, trebuie să recunosc că eu uneori am probleme la capitolul șireturi chiar și dacă văd bine :)

 • Silviu

  Reply Reply 21/11/2013

  Nimeresti drumul spre casa oricat de beat ai fi si oriunde ai fi… nimeresti frigiderul la 2 noaptea pe intuneric, oriunde ar fi…oriunde ai fi…nimeresti pachetu’ de tigari dimineata trezit din pat, oriunde ar fi… si cred ca ar mai fi cateva…

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 21/11/2013

   Da, și mai nimerești și aia în orice stare ai fi :), dacă ne referim la același lucru :)

Leave A Response

* Denotes Required Field