Câștigă o pereche de căști Marshall Minor

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Am de dat o pereche de căști Marshall Minor. Vă spun din start că le-am folosit două zile, dar cum nu sunt un mare ascultător de muzică pe telefon, m-am gândit că merită să le ofer cititorilor blogului meu. Pentru a intra în cursa pentru căștile Marshall Minor, trebuie doar să vă abonați la newsletter-ul www.gabrielursan.ro cu un click aici și să vă înregistrați pe magazinul online Homeycomb folosind acest link http://bit.ly/GabrielUrsanHomey. Nu uitați să confirmați abonările cu un click pe linkul primit pe email. Voi da premiul de Moș Nicolae prin tragere la sorți, la nivel de adresă de email înregistrată, așa că înscrieți-vă cu atenție la acele linkuri (să nu greșiți vreo literă la adresa voastră de email). Așa arată căștile! Revin cu update la acest articol pe 6 Decembrie când voi anunța câștigătorul.Casti Marshall Minor

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

14 comentarii la „Câștigă o pereche de căști Marshall Minor”

  1. Chiar imi doresc o pereche da casti . Mai bune.. Pe care chiar sa le folosesc cu drag. Si mai ales sa stiu ca sunt si cadou.
    Felicitari pentru Blog!
    Multumesc!

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend