Scriind articolul anterior despre cum obţii PageRank mă gândeam oare cum arată şi care sunt siteurile cu PageRank 10? Iată că dacă vei căuta pe Google „Page Rank 10„, rezultatele nu vor înceta să apară. Aşa am dat eu peste o listă de câteva siteuri care se bucură de un asemenea rank din partea Google.

Iată lista cu siteurile care beneficiază în acest moment de Page Rank 10, adică Page Rank-ul maxim oferit de Google pentru un site. Lista e valabilă în urma ultimului update de PageRank™ care a avut loc pe 6 februarie 2012.

Siteuri cu PageRank 10
Siteuri cu PageRank 10

Siteul guvernului SUA – http://www.usa.gov/

Pagina de download Adobe Reader – http://get.adobe.com/reader/

Departamentul de stat SUA pentru sănătate şi servicii umane – http://www.hhs.gov/

Share şi social bookmark – http://www.addthis.com/bookmark.php

Europeana – http://www.europeana.eu/portal/

EUA (Asociaţia Europeană a Universităţilor) – http://www.eua.be/

Universitas 21 – http://www.universitas21.com/

Twitter – http://www.twitter.com/

Naţiunile Unite – http://www.un.org/en/

Cam astea sunt siteurile pe care le-am găsit eu şi nu cred că mai sunt foarte multe care mi-au scăpat. Să fim serioşi, cred că sunt destul de puţine siteuri care se bucură de un asemenea PageRank. Totuşi, dacă mai ştiţi şi alte siteuri care au Page Rank 10 în momentul actual, vă rog să-mi spuneţi care sunt acestea lăsându-mi un comentariu la acest articol. Atât eu cât şi cei care ajung să citească acest articol, vor fi mai informaţi ;).

Mai trebuie să menţionez că la acest update de PageRank de pe 6 februarie 2012, atât Facebook.com cât şi Google.com au scăzut de la PageRank 10 la PageRank 9. Destul de interesant, nu :)?


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  10 replies to "Siteuri cu PageRank 10"

  • laurentiu

   Looooool parca Facebookul avea Pagerank 7 ultima data, si Twitter are 10?! Probabil o avea atata pentru ca are multe backlinkuri pt ca pe multe site-uri si bloguri se posteaza twiiteurile :)

  • d-petre

   Inca o dovada ca algoritmul dupa care gogu acorda PR-ul e varza … cat de relevanta si infuenta e Pagina de download Adobe Reade ?

  • comentariu

   gabriel ….nu ii coorect sa treci pagini cica ”au PR10” care defapt nu au : universitas21.com; universitas21.com … nu de alta dar duci in eroare lumea cu informatii false…..:D… in rest imi place postul ..te salut

   • Gabriel Ursan

    Salut. Dupa cum vezi, articolul e destul de vechi, iar intre timp poate s-au mai schimbat lucrurile.

    Apropo, nu mai face SEO asa, ca mai rau faci decat sa ajuti clientul. De asta am si schimbat numele tau din transport marfa in comentariu.

    Multa bafta!

  • petre

   Cum poti obtine page rank mare la un site nou ??? Ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi , in afara de bacjklinkuri >?

  • Andrei

   Sunt interesat sa cumpar linkuri pe siteuri cu pagerank de la 4 in sus. Ma gasiti pe mail la adresa mihainicolas123@gmail.com

Comentează la acest articol