Siteuri cu PageRank 10

Siteuri cu PageRank 10

Scriind articolul anterior despre cum obţii PageRank mă gândeam oare cum arată şi care sunt siteurile cu PageRank 10? Iată că dacă vei căuta pe Google „Page Rank 10„, rezultatele nu vor înceta să apară. Aşa am dat eu peste o listă de câteva siteuri care se bucură de un asemenea rank din partea Google.

Iată lista cu siteurile care beneficiază în acest moment de Page Rank 10, adică Page Rank-ul maxim oferit de Google pentru un site. Lista e valabilă în urma ultimului update de PageRank™ care a avut loc pe 6 februarie 2012.

Siteuri cu PageRank 10

Siteuri cu PageRank 10

Siteul guvernului SUA – http://www.usa.gov/

Pagina de download Adobe Reader – http://get.adobe.com/reader/

Departamentul de stat SUA pentru sănătate şi servicii umane – http://www.hhs.gov/

Share şi social bookmark – http://www.addthis.com/bookmark.php

Europeana – http://www.europeana.eu/portal/

EUA (Asociaţia Europeană a Universităţilor) – http://www.eua.be/

Universitas 21 – http://www.universitas21.com/

Twitter – http://www.twitter.com/

Naţiunile Unite – http://www.un.org/en/

Cam astea sunt siteurile pe care le-am găsit eu şi nu cred că mai sunt foarte multe care mi-au scăpat. Să fim serioşi, cred că sunt destul de puţine siteuri care se bucură de un asemenea PageRank. Totuşi, dacă mai ştiţi şi alte siteuri care au Page Rank 10 în momentul actual, vă rog să-mi spuneţi care sunt acestea lăsându-mi un comentariu la acest articol. Atât eu cât şi cei care ajung să citească acest articol, vor fi mai informaţi ;).

Mai trebuie să menţionez că la acest update de PageRank de pe 6 februarie 2012, atât Facebook.com cât şi Google.com au scăzut de la PageRank 10 la PageRank 9. Destul de interesant, nu :)?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

10 Comments

 • laurentiu

  Reply Reply 24/04/2012

  Looooool parca Facebookul avea Pagerank 7 ultima data, si Twitter are 10?! Probabil o avea atata pentru ca are multe backlinkuri pt ca pe multe site-uri si bloguri se posteaza twiiteurile :)

 • d-petre

  Reply Reply 24/04/2012

  Inca o dovada ca algoritmul dupa care gogu acorda PR-ul e varza … cat de relevanta si infuenta e Pagina de download Adobe Reade ?

 • comentariu

  Reply Reply 19/06/2013

  gabriel ….nu ii coorect sa treci pagini cica ”au PR10” care defapt nu au : universitas21.com; universitas21.com … nu de alta dar duci in eroare lumea cu informatii false…..:D… in rest imi place postul ..te salut

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 19/06/2013

   Salut. Dupa cum vezi, articolul e destul de vechi, iar intre timp poate s-au mai schimbat lucrurile.

   Apropo, nu mai face SEO asa, ca mai rau faci decat sa ajuti clientul. De asta am si schimbat numele tau din transport marfa in comentariu.

   Multa bafta!

 • petre

  Reply Reply 03/01/2014

  Cum poti obtine page rank mare la un site nou ??? Ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi , in afara de bacjklinkuri >?

 • Andrei

  Reply Reply 11/03/2015

  Sunt interesat sa cumpar linkuri pe siteuri cu pagerank de la 4 in sus. Ma gasiti pe mail la adresa mihainicolas123@gmail.com

Leave A Response

* Denotes Required Field