Vreau un iPad 3!

Nu sunt singurul care vrea iPad 3, bineînţeles, dar nu sunt nici singurul care nu are în acest moment un buget alocat pentru o astfel de achiziţie.

Vreau un iPad 3!

Totuşi, am oportunitatea de a câştiga noul iPad pentru că cei de la QuickMobile.ro organizează pe Blogal Initiative un nou concurs pentru bloggeri la care m-am hotărât să particip datorită premiului pe care mi-l doresc foarte mult şi datorită QuickMobile, firmă cu care am mai colaborat ocazional (marketing afiliat prin 2Parale) pe GSMRo.ro şi am avut parte de o experienţă plăcută.

Ce mi-am propus să fac?

Voi scrie despre câte un produs regăsit pe QuickMobile.ro şi voi dedica articolul unor colegi din blogosferă după cum urmează:

  • Voi scrie despre o tabletă pentru MadMike – se pricepe la tablete şi îi plac, iar orice părere de-a lui va fi mai mult decât relevantă.
  • Voi scrie despre un smartphone ieftin pentru Pato – ştiu că işi doreşte foarte mult un smartphone, însă nu cred că a făcut vreo analiză atentă până acum.
  • Voi scrie despre un aparat foto pentru D-Petre – îi place foarte mult să facă poze în aer liber, mai ales căţeilor în mişcare ;).

Cum se participă la acest concurs?

Păi, e foarte simplu, iar condiţiile de participare nu sunt deloc dificil de îndeplinit. Toate detaliile pot fi citite aici, iar bloggerii pentru care scriu câte un articol, pot prelua subiectul la ei pe blog şi respectând condiţiile de participare, pot intra şi ei în competiţia pentru un iPad 3. Dacă vor, bineînţeles. Chiar dacă vorbim de nişte bloggeri foarte buni pe care nu este foarte înţelept să-i inviţi la astfel de competiţii :), măcar ştiu că noul iPad vine la de-ai noştri ;)!

Dacă pe la sfârşitul lunii mai fac vreun review la noul iPad, să ştiţi că am câştigat :).

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Vreau un iPad 3!”

  1. Bafta! Ma gandeam sa-mi faci si mie o dedicatie ca sa nu mai fiu asa de… direct in exprimare… ceva pentru o limba moale si catifelata :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.