Mi s-au bulit diacriticele

Mi s-au bulit diacriticele

Nu stiu ce naiba are laptopul asta al meu, dar nu mai reusesc sa scriu cu diacritice. N-am facut nici o modificare, n-am dezinstalat/reinstalat/instalat vreo aplicatie. Pot spune ca nici nu prea m-am atins de laptop in ultima perioada. Totusi, nu mai reusesc sa scriu cu diacritice.

Mi s-au bulit diacriticeleStiu ca cea mai simpla solutie este reinstalarea sistemului de operare Windows, dar sunt convins ca mai sunt si altii care ma pot indruma sa verific cine stie ce setari inainte de a recurge la aceasta metoda. Mi-e pur si simplu prea lene ca sa fac o reinstalare de Windows weekendul asta :).

Deci, setez limba romana, tastatura pe romana (am incercat si cu Legacy, Standard, Programmers) si tot nu vrea sa functioneze.

Ceva pareri m-ar ajuta, iar pana la rezolvare nu am de ales … voi scrie fara diacritice pe blog.

Sursa foto: D-Petre.ro

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

8 Comments

 • tink3rbe11

  Reply Reply 28/04/2012

  Un sistem restore?!

 • MadMike

  Reply Reply 29/04/2012

  Incearca asta, Gabi.
  Mersi in START iar in campul de search scrie Region si da Enter. Sau, mai pe „lung” intra in Control Panel – Clock, Language Region – Change Keyboard Input.

  Aici, vei sterge absolut tot si le vei introduce manual (RO Standard si EN Standard). Verifica daca merge. Daca nu, inseamna ca e ceva la registrii. Poti folosi un soft de curatare registrii (Eu il folosesc pe cel de la BitDefender).

  In caz contrar, formatare din pacate. (Nu uita sa-ti salvezi datele pe o alta partitie sau mediu de stocare extern).

Leave A Response

* Denotes Required Field