Samsung Galaxy S4. Primele impresii.

Astăzi am pus mâna pe Samsung Galaxy S4. În acest articol am să vă prezint pe scurt primele impresii, pentru că s-au scris deja multe pe acest subiect.

Samsung Galaxy S4 este smartphone-ul Android cu care eu mi-aș înlocui iPhone 5 fără probleme. Cam asta ar fi prima impresie, așa că dacă nu mai aveți chef, nu mai citiți mai departe :).

Am avut ocazia să pun mâna pe un Samsung Galaxy S4 nou, în cutie. De fapt, chiar eu l-am desigilat ca să-l văd. Trebuie să vă spun că încă de la ambalare, Samsung Galaxy S4 este cu adevărat deosebit. Adică, noțiunea de LIfe Companion se respectă încă de la ambalajul care arată ca o bucată de lemn de mobilier. Priviți.

Cutie Samsung Galaxy S4 Samsung Galaxy S4 cutie

Pe scurt am să vă spun că Samsung Galaxy S4 nu e mai mare ca Samsung Galaxy S3. E cam la fel atunci când îl ții în mână, însă e mult mai subțire și mai finuț.

Orice ar zice lumea, mie nu-mi place plasticul de pe el (da, știu, nu e chiar plastic, dar tot plastic e). Parcă la câți bani costă un astfel de smartphone, ai vrea să atingi niște materiale care să te ungă la degete. Probabil e și o parte bună în acest aspect, pentru că plasticul e mult mai rezistent la șocuri decât aluminiul, sticla și alte materiale mai premium.

Dacă ai mai folosit până acum un S3, atunci S4 nu-ți va da o senzație de WOW atunci când îl ții în mână, deși îți vei da seama de îmbunătățiri. Ecranul este uimitor. Pe lângă faptul că afișează totul extraordinar, în cel mai mic detaliu, testele arată că e și foarte rezistent. Am postat aici un videoclip în care puteți vedea cât de rezistent la zgârieturi este Samsung Galaxy S4.

Modelul pe care l-am avut eu în mână este unul cu procesor Quad Core. Se mișcă la fel de bine ca un iPhone (poate chiar mai bine) și de asta am început articolul cu acea remarcă. Galaxy S4 este un smartphone matur, care de data asta poate atrage și utilizatori din partea concurenței. Oferă extrem de multe facilități, mai mult sau mai puțin folositoare. Însă le oferă, și mergând pe principiul mai degrabă să am tot ce se poate avea, S4 e un adevărat Life Companion, pregătit pentru orice.

Niște poze cu Samsung Galaxy S4 mai jos.

Samsung Galaxy S4 lateral Samsung Galaxy S4 spate Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4

Să trecem la concluzii.

Samsung Galaxy S4 este un smartphone de top, care face față oricărei provocări, având în vedere ce promite. Părerea mea este că ne-am îmbătat cu apă rece în cazul HTC One. De ce? Pentru că S4 este mult mai prezent: pe stocuri, în reclame, pe bloguri etc. Galaxy S4 există, poate fi văzut, testat, pozat, cumpărat.

Poate nu sunt cele mai tari argumente, recunosc, dar Samsung Galaxy S4 merită toată atenția. Mie mi-a plăcut. Și când zic că mi-a plăcut, gândiți-vă numai că sunt un utilizator destul de vechi de iPhone.

4 comentarii la „Samsung Galaxy S4. Primele impresii.”

  1. Ok, concluzia care-o vad eu dupa ce-am citit acest articol e ca ai primit un SGS4 sigilat, l-ai desfacut si ai scris frumos despre el. Nimic concret doar ca „se mișcă la fel de bine ca un iPhone (poate chiar mai bine)” …LOL. Pe ce te bazezi cand spui asta? Vorbim de tehnologie, vorbim in cifre!
    „Oferă extrem de multe facilități” ? printre care…? GPRS? EDGE? Client eMail? MP3 player?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.