Câștigă o licență BitDefender Total Security 2013

Treaba e cât se poate de simplă. Dau o licență de BitDefender Total Security 2013 în valoare de 150 lei (vezi aici) unui abonat la newsletter-ul meu. Sigur nu ești abonat la newsletter-ul GabrielUrsan.ro pentru că tocmai am creat o listă nouă :).

Sunt doi pași pentru participarea la concurs:

 1. Te abonezi la newsletter-ul GabrielUrsan.ro cu un click aici.
 2. Lași un comentariu la acest articol în care îmi spui că te-ai abonat și că participi la concurs.

Premiul constând într-o licență pe 1 an de BitDefender Total Security 2013 va fi acordat prin tragere la sorți pe 9 iunie 2013. Câștigătorul va fi ales prin Random.org ca să nu existe discuții.

Validarea se va face pe baza confirmării abonării la newsletter și pe baza comentariului.

Licența de BitDefender Total Security pe care eu o ofer ca premiu este una de tip retail și poate fi activată și la anul, câștigătorul beneficiind astfel de update automat la cea mai recentă versiune de antivirus BitDefender, chiar dacă se va folosi de cod în 2014.

BitDefender Total Security 2013

BitDefender Total Security 2013 este o licență completă, care înglobează atât facilitățile BitDefender Antivirus, cât și facilitățile BitDefender Internet Security.

BitDefender Total Security 2013

Update: concursul s-a încheiat. Câștigătorul licenței de BitDefender este …

89 de comentarii la „Câștigă o licență BitDefender Total Security 2013”

 1. Am participat și eu. Da BitDefender a ajuns la pragul de a fii cel mai bun antivirus din lume….ș asta e bună ca produs românesc să fie și validat…..toate cele bune pentru câștigător orcine va fi :)

  Răspunde
 2. „Multumesc că ai ales să te abonezi la GabrielUrsan.ro!” e un fel de confirmare, desi nu cred ca mai era cazul. Exces de zel! :)) Oricum, am bifat conditiile. Spor la treaba!

  Răspunde
 3. Imi doresc licenta pentru calculatorul prietenului meu…are maaaaaare nevoie de un antivirus bun!
  M-am abonat si particip pentru el!

  Răspunde
 4. Am fost abonat pt. ca iti citesc blogul de mult, :) m-am abonat din nou si particip la concurs pt. ca am mare nevoie de un antivirus bun.

  Răspunde
 5. Nu strica la casa omului o licenta de BitDefender 2013 dar cum nu-s prieten cu Random.org … n-am castigat nici cand am fost doar 4 participanti :) mai bine nu ma bag la concurs chiar daca o sa ma abonez la newsletter-ul GabrielUrsan.ro .

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.