Marti sa nu lasati femeile din Galati aici

Trebuie să ascundeți aceste informații de femeile din Galați și Brăila. Neapărat. Pentru că Maia Bijou și Corina Fashion & Beauty organizează un super event cu intrare liberă marți la C House începând cu orele 20:00. E despre bijuterii faine și prezentări interesante, deci bărbații vor cheltui bani :) Glumesc, e bine să avem femei fericite pe lângă noi, zic eu. Iată ce zice foarte pe scurt comunicatul de presă:

Bijuteriile sunt pentru totdeauna

Maia Bijou şi Corina Fashion & Beauty vă invită în data de 12 August la C House Lounge Cafè Galaţi, unde ne vom bucura împreună de prima seară dedicată bijuteriilor.

Catalina Roşca, expertul Maia Bijou licenţiat la Londra, ne va impărtăşi din secretele bijuteriilor vintage, dar şi din minunata lume a pietrelor peţioase.
De asemenea, veţi avea posibilitatea să vizionaţi cele mai noi modele de bijuterii expuse pe toată durata evenimentului în vitrinele special amenajate, dar si în cadrul defilării de modă.

Nu vor lipsi nici micile surprize în care toate participantele vor primi vouchere cadou, iar cea mai norocoasa dintre ele va pleca acasă cu o bijuterie din aur.

Rezervari: 0755.789.551
C HOUSE LOUNGE CAFE
Str. Rosiori, nr.1, parter, Hotel Faleza Galati

Bijuteriile sunt pentru totdeauna

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.