Restaurant Dragului Predeal: Mâncare bună

Zilele astea am fost pe la Predeal în concediu cu familia. După ce terminam distracția de pe pârtia Clăbucet, obișnuiam să mergem cu toții la restaurantul Dragului din Predeal.

E și hotel, dar și restaurant. Din câte înțeleg este unul dintre cele mai aglomerate restaurante de pe Valea Prahovei. Prima impresie nu a fost plăcută. Pentru că atunci când am intrat era o coadă de zile mari. Oameni care așteptau la coadă ca să intre la acest restaurant și să mănânce. Mie nu-mi place să aștept.

Prefer să plătesc în plus decât să aștept. Însă prietenii cu care eram ne-au zis că e normal să se întâmple asta în sezon și că merge repede. Au avut dreptate. Am primit o masă de 8 persoane în 15 minute. Pot spune că a meritat așteptarea. Pentru că mâncarea a fost super ok. Dar pe lângă asta, acolo am văzut management făcut ca la carte. Adică, toți ospătarii erau foarte drăguți chiar dacă era o presiune mare pe ei. Zâmbeau și aduceau comenzile exact așa cum le cereai.

Cu particularități, cu specificații suplimentare. Apoi, mâncarea venea foarte repede. Chiar dacă erau probabil peste 100 de persoane în restaurant (e un restaurant imens), în 20 de minute sosea cam orice fel de mâncare comandat.

Iar mâncarea este foarte bună. Nu degeabă stă lumea la rând acolo ca să obțină un loc la masă. Se gătește foarte bine la Dragului, trebuie să recunosc. Eu personal vă recomand creveții Tiger. În funcție de ce au pe stoc ori aduc niște creveți mari, ori mici. Dar ambii sunt la fel de bine făcuți și gustoși.

Iar sosul de lămâie face toți banii. Și din punct de vedere prețuri mi se par decenți. Adică, o porție de creveți Tiger de care vă ziceam costă vreo 46 de lei. Dacă vrei un piept de pui la grătar cu niște broccoli (așa cum băgam eu de obicei) te ajunge totul sub 25 de lei. Dacă sunteți amatori de vin, puteți încerca (la pahar) vinul roșu demisec sau vinul alb demisec. Dacă aveți drum prin Predeal și căutați un restaurant unde să mâncați bine, vă recomand restaurantul Dragului.

Restaurant Dragului Predeal

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.