Refresh la Thecon Susține Bloggerii!

În anul 2021, a avea un blog nu mai înseamnă doar a scrie și atât. Înseamnă tehnici de marketing, SEO și optimizare constantă, iar toate aceste lucruri nu pot fi făcute de un singur om. Echipa de web development de la Thecon relansează campania Thecon Susține Bloggerii, despre care am mai scris și în 2015, aici.

Ce presupune această campanie?

Consultanță, audit și 2 ore de mentenanță a site-ului tău, acestea sunt lucrurile pe care cei de la Thecon ți le vor oferi ție și blogului tău, pro-bono. Astfel, bucata ta de spațiu din mediul online va beneficia de o recosmetizare, dar și de o reîmprospătare a funcționalităților, în funcție de nevoile tale.

De ce fel de servicii poți beneficia din partea lor?

  • Web design – veți lucra împreună pentru a da un nou look site-ului tău
  • Web development – îți vor rezolva problema cu butonul acela care nu funcționează, și încă vreo 10
  • SEO – îți vor optimiza site-ul pentru a da mai bine pe motoarele de căutare, dar și pentru a se încărca mai rapid.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul Thecon Susține Bloggerii și vei contactat de echipa care îți va avea site-ul în grijă. Iar dacă vei fi mulțumit de ceea ce au făcut pentru blogul tău, va trebui să scrii un articol cam ca acesta, în semn de mulțumire. (Pare-se că eu sunt mulțumit deja, nu?)

Cine sunt cei de la Thecon?

Poate ai auzit deja despre ei, prin prisma altor activități pe care le desfășoară, sau poate că nu. Thecon activează încă din 2006, iar pe cartea lor de vizită scrie clar Agenție de Web Development și Marketing Online, însă poartă atâtea pălării, încât mi-ar trebui două articole întregi să scriu despre lucrurile cu care se ocupă ei mai exact.
Dacă ești curios de serviciile oferite sau ai nevoie de creare site pentru a-ți lansa business-ul, apelează cu încredere la specialiștii Thecon.

Care este relația mea cu Thecon?

Cu echipa Thecon pot spune că am o relația profesională, dar și personală. Fiind cu toții din Galați, este greu să nu ne întâlnim la diferite evenimente, unde sunt implicat atât prin prisma job-ului, dar și pe plan personal. Ne-am făcut un obicei de a ne întâlni și de a susține evenimente caritabile cum ar fi Leru.ro sau 8 ore peste program, dar și la cele de entertainment precum Bloggers Arena Galați (sau #BAG).

Aș fi vrut să zic că pot număra pe degetele de la o mână anii de colaborare cu ei, însă ei trec, iar noi reușim de fiecare dată să găsim noi moduri de colaborare.

3 motive pentru care să aplici la #theconsustinebloggerii

O să sumarizez în 3 motive, cam tot ce am zis în articolul acesta:

  • Beneficiezi gratuit de 2 ore de mentenanță pentru blogul tău (tu alegi ce se va face în cele 2 ore)
  • Lucrezi cu o echipă de specialiști cu o vastă experiență
  • Garantez atât eu, cât și alți bloggeri, că vei fi mulțumit de ceea ce va ieși în urma acestei experiențe

Dacă te-am făcut curios, ar trebui să aplici. Dacă ai lucrat deja cu ei, povestește-mi despre experiența ta cu ei în comentarii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.