Recomandați-mi vă rog un încărcător auto decent cu mufă micro USB

Treaba stă în felul următor. Ieri nu știu din ce motive nu-mi mai funcționa aplicația Waze pe telefon. De fapt, nu mai afișa drumurile. Și aveam nevoie un pic de navigație. Așa că am pornit Google Maps și am pus smartphone-ul la încărcat. Am lăsat navigația pornită, dar după câteva ore de condus, ce să vezi? Bateria continua să scadă. Pentru că aplicația Google Maps consumă mai repede bateria telefonului decât o poate încărca un simplu încărcător de mașină. Am pățit treaba asta mai de mult și pe iPhone, nu numai pe Nexus 6. Cu alte cuvinte, am nevoie relativ repede de un încărcător auto mai ”puternic”. Orice idee (+ link) este de bun augur. Mulțumesc.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

10 comentarii la „Recomandați-mi vă rog un încărcător auto decent cu mufă micro USB”

 1. Am avut si eu problema asta, folosesc un htc one m7. Am incercat un incarcator aftermarket care scotea 1A si am prajit placa de baza. S-a incalzit foarte tare in cateva minute, dupa care nu a mai pornit. Nu stiu cum sta treaba cu terminalul pe care il folosesti, dar eu m-am lecuit si nu mai risc. OEM only. Am un incarcator auto de samsung acum, iesirea e undeva la 750 mA. Folosesc cu succes si un acumulator extern, are 2 variante pe iesire, 1A si 2A. Se incarca fara probleme la 1A.

  Răspunde
 2. Eu zic sa te asiguri ca telefonul poate “trage” un curent la incarcare suficient de mare incat sa sustina consumul cand ruleaza o anumita aplicatie. Limitarea curentului nu este facuta numai de incarcator ci si de circuitul si algoritmul de incarcare al telefonului pentru a asigura functionarea si protectia circuitelor si sau a bateriei. Numai bine!

  Răspunde
 3. Orice scoate 2A, cel putin, pe mufa USB, e bun pentru ce ai nevoie. Si iti recomand un incarcator auto cu mufa USB in care pui cablul de date pentru a incarca telefonul. E mai practic asa, mai ales daca gasesti ceva cu mai multe mufe, poate mai are si altcineva nevoie. Eu am un Philips de la Altex pentru asta, are 2 mufe USB de 1A fiecare. Dar eu am alt telefon, fata de tine, si 1A imi ajunge. Al meu seamana cu asta http://www.emag.ro/incarcator-auto-avantree-dual-usb-tr202-black-cgca-tr202-ea/pd/D3QKJBBBM/

  Răspunde
 4. I got this little fucker hhttp://www.celly.com/accessories/samsung/galaxy_s4/chargers/muchp0041/, isi face treaba cu brio… Cablul e cam scurt sa poti si vorbi la telefon whilst driving dar imi imaginez ca nu faci astfel de actiuni iresponsabile…

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.