Silicone Valley

Seriale: Silicon Valley

Mi-am tras HBO GO ca să mă uit la Game of Thrones așa cum se cuvine (când vor apărea episoadele următoare). M-am uitat doar la primul episod, chiar dacă de Duminică primele 4 erau deja piratate. Fraier care plătește munca altora, știu.

Cu ocazia asta m-am uitat la Robocop 2014 și la un film de desene animate, așa ca pentru fiică-mea. Însă am văzut că pe la seriale recomandate se număra și serialul numit Silicon Valley care tocmai debuta cu primul episod din sezonul 2.

Așa că mi-am propus să mă uit la sezonul 1. Am digerat 4 episoade dintr-un foc. Am stat până la 3 noaptea să le văd. Îmi pare rău că nu m-am apucat să mă uit mai din timp, gen de pe la 12 noaptea, că sigur apucăm să văd 6 episoade, nu 4. Ce să zic, serialul e fain. E o comedie din zilele noastre cu glume bune.

E drept că trebuie să înțelegi ce se întâmplă pe acolo ca să te simți bine urmărindu-l, dar majoritatea oamenilor care știu ce afaceri se dezvoltă prin Silicon Valley și au cât de cât treabă cu internetul se vor distra garantat.

Povestea începe cu un grup de tineri programatori care trec prin provocările din Silicon Valley. Acolo, toți visau să facă start-up-ul vieții lor ca să fie cumpărați de o companie mare și să se umple de bani.

Cam același lucru se întâmplă și cu Pied Piper, compania pe care tinerii respectivi încep să o dezvolte datorită unei oportunități fantastice. De acolo începe povestea cu toate provocările și situațiile sale. Dacă sunteți programatori sau developeri vă veți regăsi în foarte multe situații care vă for aduce zâmbetul pe buze. Vă recomand să vă uitați la primele două episoade din Silicon Valley dacă Big Bang Theory a fost un serial pe placul vostru. Stilul de glume este similar :)Silicon Valley

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

5 Comentarii

 • Pit

  Reply Reply 14/04/2015

  Îl urmăresc de când a fost lansat. E foarte amuzant. Geeky & sh*t, gen.
  Tocmai am citit că o să aibă și un al treilea sezon, așa că vizionare plăcută.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 14/04/2015

   Deja am ajuns la primul episod din sezonul 2. Și se pare că ultimul disponibil momentan :)

 • Lospa

  Reply Reply 15/04/2015

  O sa il urmaresc si eu de maine. Sigur merita, ai gusturi bune. Are 8,4/10 pe Imdb. Mult.

Leave A Response

* Denotes Required Field