Gândiți-vă bine înainte să o luați pe Kim Kardashian drept exemplu

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Nu mă refer la omul Kim Kardashian. Nu am nimic cu ea ca om. Provine dintr-o familie bună, e un om respectat, probabil a făcut niște chestii bune la viața ei. Nu știu, nu mă bag. Din fericire, pentru noi bărbații, femeile din jurul nostru ne tolerează așa cum suntem. Uneori cu un pic de chelie, alte ori cu un pic de burtică. Avem noroc de treaba asta. Mare noroc. De asemenea, gusturile nu se discută. Unii bărbați apreciază femeile un pic mai plinuțe, alții pe cele mai slăbuțe, unii pe cele cu sânii mari, alții pe cele cu sânii mici, unii blondele, alții brunetele. Mă rog, ați înțeles ideea. Dar nu cred că merită ca femeile să aibă drept obiectiv corpul lui Kim Kardashian sau ținutele pe care le poartă aceasta. Și există cel puțin 3 motive. În pozele astea.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Gândiți-vă bine înainte să o luați pe Kim Kardashian drept exemplu”

  1. Daca esti o caucaziana “normala” si iti doresti carcateristicile unei femei tipice armeniene sau de alta etnie..ai o problema cu identitatea..cu alte cuvinte, nu poti fi pisica domestica si sa-ti doresti sa fii o puma, pur si simplu nu te ajuta genetica.
    Ce ai putea face..e sa mananci foarte sanatos si sa tonifiezi/evidentiezi niste caracteristici pe care le ai deja.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend