Vă povesteam că mi-am luat HBO GO ca să văd GOT ca lumea. Cu ocazia asta am cerut o ofertă de upgrade la pachetul meu care includea 200 Mbps. Acum am 500 Mbps și un router nou, dual-band, cu standard ac. Nu folosesc conexiunea pe cablu, deci nu e prea relevant print screen-ul meu de mai jos, dar overall sunt mulțumit. Sunt convins că pe cablu se ating viteze mai mari. Când o să am chef să fac un test așa, o să-l fac. Momentan routerul e undeva pe sus pe hol și mi-e lene. Viteza de comunicare cu dispozitivele wireless cu standard ac e semnificativ mai bună. Atenție, viteza de comunicare, nu viteza  de internet. Pentru că la capitolul viteză de internet rezultatele sunt doar cu puțin mai bune decât la vechiul pachet. 148.64 Mbps pe download și 24.89 Mbps pe upload. Test realizat pe conexiune wi-fi la aproximativ 3 metri de router, cu una bucată perete și una bucată ușă la mijloc.UPC 500 Mbps


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  6 replies to "Mi-am luat 500 Mbps de la UPC"

  • Dobre Petronel

   Ferice de cei cu astfel de net. Eu cu cablu descarc cu 1.4mbs…:)) Off, Romtelecom.

   • Gabriel Ursan

    N-ar trebui să fie așa slabă viteza de descărcare la Telekom. Unde folosești conexiunea, în ce oraș?

    • Cătălin Corozanu

     Am avut şi eu internet de la Romtelecom, şi crede-mă pe contractele vechi încheiate pentru localităţi din afara municipilui cam asta este viteza.. şi în jur de 60-70 de lei abonamentul. Acum slavă domnului am de la RDS, se mişcă semnificativ mai repede.

    • N-ar trebui? De ce? Telekom inca merge pe asincrona… Tehnologie de neanderthal. ;)

  • Bucur

   Pot sa confirm despre Romtelecom in afara orasului Bucuresti de exemplu viteza care scrie in contract se refera la ‘viteza pana la…’ adica slabuta spre urcare :))
   Nu pot decat sa te felicit pentru asa viteza si sa fiu indvidios :)

  • Adi Durai

   Eu am Fiberlink 1000 de la Digi. Nu am SSD si nici I7 dar sunt destul de foarte multumit. In timp ce descarcam si altele de pe torrente, nu intru in detalii ca ma impoziteaza ANAF :P am obtinut rezultatele urmatoare:
   Download Speed: 601646 kbps (75205.8 KB/sec transfer rate)
   Upload Speed: 95743 kbps (11967.9 KB/sec transfer rate)
   Latency: 11 ms
   Jitter: 0 ms
   18.04.2015, 11:38:12

   Pentru 45 lei/luna e mai mult decat foarte bine.

Comentează la acest articol