Felicitări Bitdefender pentru lansarea BOX

Bitdefender, companie 100% românească, lansează BOX în Statele Unite. Sincere felicitări din partea mea. Informația asta ar trebui să ajungă la urechile tuturor românilor. Pentru că au cu ce se mândri. Intrați acum aici ca să vedeți informațiile oficiale despre BOX direct pe site-ul Bitdefender.

Ce a scris Wall Street Journal despre Bitdefender Box via zf.ro unde puteți citi tot articolul.

Odată ce am reuşit să instalez Box, scrie Fowler, “produsul a făcut unele lucruri care m-au făcut să ma simt mai sigur”: a generat o listă a tuturor echipamentelor conectate la reţea; când un echipament nou se conectează la reţea o alertă apare pe telefonul mobil; poţi scoate un echipament din reţeaua ta din două “mutări”; accesarea unor site-uri cu programe periculoase de pe un laptop mai vechi – realizată ca un test – a fost blocată de Box iar o alertă a fost trimisă pe telefon privind această situaţie; soluţia detectează dacă un echipament se comportă ciudat şi trimite alerte; traficul de date este inspectat şi comparat cu o bază de date cu ameninţări cunoscute pentru a bloca viruşi sau alte programe potenţial periculoase; traficul de date de pe echipamentele mobile poate fi direcţionat după ce este părăsită locuinţa către routerul de acasă la fel cum o fac soluţiile de tip VPN (reţele virtuale private).

Mai multe detalii despre Bitdefender BOX regăsiți și pe site-ul wall-street.ro. Citez doar o parte din acesta. Restul citiți la ei pe site.

The BOX este o solutie hardware de securitate creata pentru a proteja utilizatorii de atacuri phishing, malware, redirectionari si alte link-uri malitioase. „35% dintre americani planuiesc sa investeasca in device-uri IoT in urmatoarele sase luni, asa ca nevoia pentru o solutie care sa ii ajute sa activeze, securizat, Internet of Things, a devenit un lucru critic”, a spus, la lansarea din State, Catalin Cosoi, chief security strategist la Bitdefender.

Produsul este o mica cutiuta care actioneaza si ca router. Daca o anumita locuinta/un anumit software este atacat cibernetic, sistemul blocheaza atacul si trimite alerte pentru a avertiza utilizatorul cu privire la respectivul pericol. Casele cu numeroase device-uri inteligente conectate la Internet, precum smartphone-uri, PC-uri si TV-uri inteligente, pot beneficia de monitorizare in timp real de la BOX, gadget-ul companiei romanesti.

Deși recenziile nu sunt tocmai strălucite, trebuie să recunoaștem, Bitdefender BOX este remarcat de absolut toată lumea drept un produs îndrăzneț. Înțeleg  că și atunci când Bitdefender au lansat printre primii aplicația de antivirus pentru tablete, lumea râdea de ei și spunea că nu va folosi nimeni tablete. Iată că tabletele sunt foarte folosite în 2015. Aceeași poveste și cu Bitdefender BOX care se adresează Internet Of Things. Da știu, nimeni nu va folosi Internet Of Things niciodată, așa cum nu au folosit nici tabletele pc :) Jos pălăria pentru BitDefeneder cu această mutare. Sunt convins că vor perfecționa BOX și că vom mai auzi multe despre acest produs.Bitdefender BOX

5 comentarii la „Felicitări Bitdefender pentru lansarea BOX”

  1. E interesantă cutiuţa. :) Chiar aminteau cei de la Bitdefender în Clubul celor care muncesc în România de o soluţie ce să includă SmartTV-ul, în special pentru a împiedica spionajul.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.