Scriu acest articol pentru că am ceva de spus despre subiectul recomandare hosting. Până acum am folosit serviciul gratuit WordPress.com pentru blogul GabrielUrsan.ro, serviciu la care plăteam doar maparea anuală de 13 dolari a domeniului meu astfel încât să nu-mi figureze blogul pe subdomeniu. În rest, aveam doar facilitățile pe care le aveau și ceilalți utilizatori ai aceste platforme free. Până nu de mult îmi erau suficiente, însă mi-am setat niște obiective noi cu blogul și am hotărât să trec (din nou) la platforma WordPress proprie (self installed) unde poți face ce vrei, cum vrei.

Realizând această mutare, am căutat o recomandare hosting pe diverse bloguri, iar la un moment dat am aflat de NAMEBOX. Mi-a plăcut site-ul, mi-a plăcut felul cum se prezintă compania și am achiziționat în cele din urmă două conturi de hosting pentru două proiecte în derulare.

recomandare hostingȘi cum nimic nu-i perfect din start, a trebuit să iau legătura cu suportul tehnic. Bine, nimic nu era perfect din cauza mea, nu din cauza firmei de hosting. Bun, și vă povesteam că a trebuit să iau legătura cu suportul tehnic. Marea mi-a fost mirarea când în prima zi de Paști mi-au răspuns la mail în mai puțin de 10 minute. Am zis că scriu mailul ca să-mi iau de-o grijă că mi-or răspunde ei după sărbători, dar nu, mi-au răspuns chiar în aceeași zi și repede, foarte repede.

În momentul acela am devenit fan :). Nu știu dacă e pasiunea cu care domnul Precup Vasile (cel care îmi răspunde mereu la mesaje) își îndeplinește rolul în companie, sau faptul că hostingul pe SSD de la NAMEBOX se mișcă extraordinar, dar cert e că sunt fan și recomand NAMEBOX oricărui om care are nevoie de o recomandare hosting.

În plus, chiar dacă majoritatea companiilor de hosting nu se bagă la third party, cei de la NAMEBOX s-au arătat deschiși ca în cursul zilei de luni să mă ajute personal cu importul paginilor, imaginilor și articolelor din vechea platformă de WordPress. Abia aștept să am noul blog powered up and good to go :).

Recomandare hosting

Menționez că acest articol nu este unul de tip advertorial, chiar dacă am pus un link de afiliat. Eu sunt mulțumit de NAMEBOX și asta e o recomandare hosting personală, bazată pe propriile mele experiențe cu 3 conturi de hosting SSD beginner pe care le dețin în acest moment la ei.


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  19 replies to "Recomandare hosting românesc"

  • Yamasha

   numai de bine de ei, era cat pe ce sa ajung sa iau wh de la ei, dar m-am razgandit in ultima clipa. Am gasit o oferta un pic mai ok.
   ps. place noua tema.

   • Gabriel Ursan

    Eu n-am urmărit neapărat oferta de preț cât am urmărit viteza pe care o oferă hostingul SSD. P.S.: Mulțumesc, încă mai am un pic de aranjat ;).

  • Postolachi Dumitru

   Eu merg pe mana MX Host: lucrez cu ei de peste 8 ani de zile timp in care nu m-au dezamagit vreodata si intotdeauna au fost foarte prompti (chiar si la orele 2 – 3 in timpul noptii).

   Trafic nelimitat, spatiu de stocare enorm (eu beneficiez si de programul de fidelizare) + gazduire pe servere SSD…

   • Vlad

    Nu exista trafic nelimitat, este doar o strategie de marketing ca sa atragi cleinti.

  • Farcas Gelu Danut

   Eu am folosit pentru mine sau clienti si m-au multumit mai multe: Hostway (super, grozavi, cei mai buni!), Hostico (super incantat), Webfactor (aici am site-urile proprii).
   Am lucrat si cu despregazduire.ro (am avut in trecut probleme mari, caderi de website-uri cred ca de peste o saptamana, dar nu sunt chiar cum exagereaza unii, un website Joomla cu 500-600 unici pe zi sta acolo de luni bune fara probleme, i-am folosit peste 2 ani fara probleme notabile, se pare ca si-au revenit), Hangarhosting (foarte scurt timp).
   Ultimii pe care i-am „descoperit” si-mi plac la nebunie sunt Hostico

  • alin

   subscriu la hostico, multumit de ei. am cateva site-uri la ei si n-am avut probleme

  • Gabi

   Salutare,
   Incercati si http://www.hostmama.ro. Se poate aplica pentru un cont de test (gratuit 7 zile): https://www.hostmama.ro/clienti/cart/test-hosting/.

  • Elena Chira

   Eu am site-urile la http://www.simplenet.ro/. Mentionez ca am avut zile cu 30000 de unici si nici nu s-a simtit, site-urile mi se incarca foarte repede. Daca iei un pachet de hosting la ei, iti optimizeaza site-ul WP pentru a se misca mai bine si pentru a sustine spike-urile de trafic. Ei s-au ocupat cu mutarea site-urilor, eu doar le-am furnizat datele de acces. Concluzie: ii recomand pentru ca i-amincercat, site-urile mele nu au cazut deloc in 8 luni, si se incarca in maxim 2 secunde.

   • Gabriel Ursan

    Mulțumim pentru comentariu Elena. Poți să ne oferi și câteva exemple de site-uri?

    • Elena Chira

     Mujo.ro – cel mai important proiect al meu
     Sanidan.ro – site-ul unei verisoare

     • Gabriel Ursan

      Super! Felicitări pentru Mujo.ro, l-am văzut și la studii de caz pe siteul respectiv.

  • Stefan

   webfactor – buni ca si gazduire pantru incepatori. Viteza ok, preturi bune

  • cristy202

   Eu folosesc https://www.hetnix.com/webhosting.xml

   La inceput am fost sceptic, pen’ca erau si din 2014, da am zis ca 8 lei, nu-s o avere sa fac un „test”.
   Si iata ca sunt de aproape 8 luni cu ei si totul merge brici :)

  • roxana

   Am lucrat cu mai multe hosturi printre care si straine (hostmonster si godaddy) iar la cele romanesti am inceput cu despregazduire care avea un uptime de toata jena si in final am ales mxhost cu o escala pe la newhost care o perioada au avut o oferta destul de buna. Concluzia la care am ajuns este ca pentru page speed nu este atat hostul important cat optimizarea site-ului. La host este suficient sa ai uptime cat mai mare, ip dedicat, si suport de incredere.

  • Giani

   Si eu mi-am luat la http://www.hetnix.com un vps … loading bun, viteze decente … toate bune si frumoase pana in preznet.

  • Alina12

   Buna,
   Eu am planul LWV3 de aici https://www.hetnix.com/he2bill/cart.php?gid=19 si pot spune ca sunt foarte bune.
   Nu stiu daca in mod normal vin cu administrare, insa oamenii au fost cat se poate de ok si m-au ajutat cu migrarea si cu setup-ul serverului.
   Deci, ii pot recomanda fara probleme. :)

   PS: Foarte frumos blog.

  • Danny

   Dupa ce am vazut recomandarile de mai sus, m-ar interesa si pe mine sa iau un VPS sau VDS de la https://www.hetnix.com . Stiti daca ofera si asistenta sau ceva ?

  • Maxim

Comentează la acest articol