Recomandare hosting românesc

Scriu acest articol pentru că am ceva de spus despre subiectul recomandare hosting. Până acum am folosit serviciul gratuit WordPress.com pentru blogul GabrielUrsan.ro, serviciu la care plăteam doar maparea anuală de 13 dolari a domeniului meu astfel încât să nu-mi figureze blogul pe subdomeniu. În rest, aveam doar facilitățile pe care le aveau și ceilalți utilizatori ai aceste platforme free. Până nu de mult îmi erau suficiente, însă mi-am setat niște obiective noi cu blogul și am hotărât să trec (din nou) la platforma WordPress proprie (self installed) unde poți face ce vrei, cum vrei.

Realizând această mutare, am căutat o recomandare hosting pe diverse bloguri, iar la un moment dat am aflat de NAMEBOX. Mi-a plăcut site-ul, mi-a plăcut felul cum se prezintă compania și am achiziționat în cele din urmă două conturi de hosting pentru două proiecte în derulare.

recomandare hostingȘi cum nimic nu-i perfect din start, a trebuit să iau legătura cu suportul tehnic. Bine, nimic nu era perfect din cauza mea, nu din cauza firmei de hosting. Bun, și vă povesteam că a trebuit să iau legătura cu suportul tehnic. Marea mi-a fost mirarea când în prima zi de Paști mi-au răspuns la mail în mai puțin de 10 minute. Am zis că scriu mailul ca să-mi iau de-o grijă că mi-or răspunde ei după sărbători, dar nu, mi-au răspuns chiar în aceeași zi și repede, foarte repede.

În momentul acela am devenit fan :). Nu știu dacă e pasiunea cu care domnul Precup Vasile (cel care îmi răspunde mereu la mesaje) își îndeplinește rolul în companie, sau faptul că hostingul pe SSD de la NAMEBOX se mișcă extraordinar, dar cert e că sunt fan și recomand NAMEBOX oricărui om care are nevoie de o recomandare hosting.

În plus, chiar dacă majoritatea companiilor de hosting nu se bagă la third party, cei de la NAMEBOX s-au arătat deschiși ca în cursul zilei de luni să mă ajute personal cu importul paginilor, imaginilor și articolelor din vechea platformă de WordPress. Abia aștept să am noul blog powered up and good to go :).

Recomandare hosting

Menționez că acest articol nu este unul de tip advertorial, chiar dacă am pus un link de afiliat. Eu sunt mulțumit de NAMEBOX și asta e o recomandare hosting personală, bazată pe propriile mele experiențe cu 3 conturi de hosting SSD beginner pe care le dețin în acest moment la ei.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

20 de comentarii la „Recomandare hosting românesc”

 1. Am lucrat cu mai multe hosturi printre care si straine (hostmonster si godaddy) iar la cele romanesti am inceput cu despregazduire care avea un uptime de toata jena si in final am ales mxhost cu o escala pe la newhost care o perioada au avut o oferta destul de buna. Concluzia la care am ajuns este ca pentru page speed nu este atat hostul important cat optimizarea site-ului. La host este suficient sa ai uptime cat mai mare, ip dedicat, si suport de incredere.

  Răspunde
 2. Eu am site-urile la http://www.simplenet.ro/. Mentionez ca am avut zile cu 30000 de unici si nici nu s-a simtit, site-urile mi se incarca foarte repede. Daca iei un pachet de hosting la ei, iti optimizeaza site-ul WP pentru a se misca mai bine si pentru a sustine spike-urile de trafic. Ei s-au ocupat cu mutarea site-urilor, eu doar le-am furnizat datele de acces. Concluzie: ii recomand pentru ca i-amincercat, site-urile mele nu au cazut deloc in 8 luni, si se incarca in maxim 2 secunde.

  Răspunde
 3. Eu am folosit pentru mine sau clienti si m-au multumit mai multe: Hostway (super, grozavi, cei mai buni!), Hostico (super incantat), Webfactor (aici am site-urile proprii).
  Am lucrat si cu despregazduire.ro (am avut in trecut probleme mari, caderi de website-uri cred ca de peste o saptamana, dar nu sunt chiar cum exagereaza unii, un website Joomla cu 500-600 unici pe zi sta acolo de luni bune fara probleme, i-am folosit peste 2 ani fara probleme notabile, se pare ca si-au revenit), Hangarhosting (foarte scurt timp).
  Ultimii pe care i-am “descoperit” si-mi plac la nebunie sunt Hostico

  Răspunde
 4. Eu merg pe mana MX Host: lucrez cu ei de peste 8 ani de zile timp in care nu m-au dezamagit vreodata si intotdeauna au fost foarte prompti (chiar si la orele 2 – 3 in timpul noptii).

  Trafic nelimitat, spatiu de stocare enorm (eu beneficiez si de programul de fidelizare) + gazduire pe servere SSD…

  Răspunde
 5. numai de bine de ei, era cat pe ce sa ajung sa iau wh de la ei, dar m-am razgandit in ultima clipa. Am gasit o oferta un pic mai ok.
  ps. place noua tema.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.