Recomandare birou cu înălțime reglabilă electric, ca să poți lucra cum vrei: și în picioare și pe scaun

Lucrez mult la birou, că așa e în marketing online. Momentan mă simt bine, nu am dureri de spate și fiind sportiv încă mă mențin într-o formă bună. Însă cel mai bun moment pentru a face schimbări în viața ta este cât încă te simți bine.

Așa că am căutat un birou din acela reglabil pe înălțime, ca să pot lucra și din picioare pentru a avea spatele mult mai drept. Intenționez ca la un moment dat să-mi cumpăr și o bandă de mers (treadmill) pentru a o pune sub birou și a face pași, dar toate la timpul lor.

Recomandare birou cu înălțime reglabilă

Poți alege deja un birou cu înălțime reglabilă electric care să aibă blat încorporat. Este soluția cea mai bună probabil deoarece acel birou a fost special proiectat astfel. Însă prețurile pentru un astfel de birou la care stai în picioare sunt destul de mari.

Ce soluție am găsit eu? Am comandat un cadru metalic pentru birou special pentru birouri reglabile pe înălțime. Costă 899 lei și este mult mai ieftin decât orice altă soluție. Plus că eu l-am montat și îți pot spune că e un cadru stabil și serios (nu e chinezărie).

Cadru birou reglabil pe înălțime electric

Cadru birou inaltime reglabila
Birou de stat in picioare

Cam așa arată cadrul de birou cu înălțime reglabilă electric. Este ușor de montat (l-am montat eu foarte simplu după instrucțiuni) și poți să pui blat mai mic sau mai mare pe el (ai două variante de montaj). Peste el poți să pui un blat de maxim 130 cm cu 117 cm.

Recomand totuși un blat mai mic. Eu am unul de 130 cm lungime cu 110 cm lățime și mi se pare imens. Mi l-am făcut pe comandă. Dar poți să-ți iei un blat de dimensiuni standard de la IKEA. Cadrul ține până la 80 de Kg. Coboară până la 73 cm și urcă până la 118 cm.

Recomandare birou cu înălțime reglabilă electric 2

Concluzie birou cu înălțime reglabilă electric

Eu la cei 183 cm ai mei înălțime stau confortabil în picioare și lucrez la el. Voi începe să și înregistrez vloguri stând în picioare pentru e mai ușor să obții astfel o poziție energică și de putere. Iar când am chef de stat jos, apăs butonul și ajustez înălțimea.

Cadru birou reglabil inaltime in picioare
Birou reglabil pe inaltime de stat si in picioare
Cadru birou reglabil pe inaltime

Cam așa ar arăta cu un blat montat pe el. Ca și concluzie, cu 800 lei cadrul de birou reglabil pe înălțime electric și cu un blat de la IKEA la 250 lei, ai un birou la 1.050 lei care valorează minim 2.500 lei. Că alea la 1.500 lei sunt calitate inferioară și nu cadru așa stabil.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Recomandare birou cu înălțime reglabilă electric, ca să poți lucra cum vrei: și în picioare și pe scaun”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.