Clapart este in special Sale pe HeritySeed, adică poți cumpăra tokenul cu 50% mai ieftin

Despre Herity Network am mai vorbit cu ceva timp în urmă la mine pe blog și pe vlog când proiectul se afla în presale. Eu am ales atunci să investesc consistent în ei pentru că proiectul promitea multe și iată echipa se mișcă foarte bine cu proiecte noi.

Dacă vreți varianta video

Am realizat între timp și un vlog la mine pe canalul de YouTube în care am povestit mai multe despre proiectul CLAPART. Dacă preferați video, apăsați play. Dacă preferați text, dați scroll și citiți mai multe mai jos.

Pentru că investitorii primesc informații înaintea tuturor despre proiectele noi, doream să vă spun și vouă că în acest moment Herity are un Seed Sale pentru proiectul Clapart.com, un proiect care poate avea o expunere de peste 50 de milioane de oameni.

De ce? Pentru că cei 50 de milioane de oameni reprezintă numărul de urmăritori cumulați al artiștilor implicați în proiect: peste 200 de artiști din România (Connect-R, Lora, Gheorghe Zamfir, Ștefania, Speak, Amna, Smiley etc.) dar și din Turcia și America de Sud.

Prin Herity Seed, adică de pe herityseed.io, se poate achiziționa token-ul Clapart cu un discount de 50%, adică la jumătate de preț. Poți achiziționa și de pe Clapart.com direct cu 50% REDUCERE, dar doar dacă bagi peste 50.000$ :) Așa că mergeți pe herityseed.io.

CLP

Ce este CLAPART

Clap vine de la ”aplauze” și ”art” de la artă, dar probabil v-ați prins de acest joc de cuvinte deja. Așa cum v-am obișnuit, o să vă las aici câteva informații utile din cercetarea mea. Acesta nu este sfat sau îndemn investițional.

  • CLAPART este un ecosistem unde fanii pot investi în artiștii sau creatorii lor favoriți, împărțind profitul cu ei. E o platformă unde artiștii aspiranți pot obține banii de care au nevoie pentru a se dedica artei lor sau creațiilor digitale
  • CLAPART este o soluție ideală pentru artiștii cu tradiție și cu fanbase ca să-și crească rata de engagement cu comunitatea lor. Poate fi definită cu ușurință și ca o platformă de crowdfunding Web3. Simțiți viitorul, da?
  • CLAPART țintește să spargă zidul dintre creatori și fani prin crearea unui ecosistem descentralizat în care fanii să poată investi în proiecte creative în schimbul unor redevențe (drepturi de autor), iar creatorii să-și finanțeze munca fără compromisuri.
  • Cu CLAPART vei putea câștiga bani doar ascultând muzica ta preferată, de exemplu. Dacă obții trafic pentru cântecul în care ai investit, artiștii câștigă mai mult în timp ce și tu câștigi mai mult. Imaginează-ți că ai investit în hitul verii ;)

Aspecte tehnice Clapart

  • CLAPART a creat un protocol personalizat denumit Royalty share token pentru a permite să existe întregul circuit economic de fundraising și distribuire a redevențelor din drepturile de autor
  • În scurtă vreme va exista o aplicație ce oferă o experiență similară cu un mix între zona de social media și aplicațiile de investiții

Aspecte investiționale Clapart

  • CLP este tokenul și cheia de intrare în platformă. Fie că deții bani fiat sau crypto, vei putea beneficia de funcționalitățile platformei doar dacă schimbi în CLP. Acesta este un utility token minted (bătut) pe Binance.
  • RST este un tool intern legat de creații individuale. Fiecare cântec, joc sau NFT grafic va afea un RST corespondent care codează câte părți există acolo și cine și cât primește din fluxurile de bani. Algoritmul care guvernează această distribuție se numește tot RST.
  • CLAPART nu obligă artistul să-și vândă drepturile de proprietate intelectuală, adică ownership-ul creațiilor sale. CLAPART doar permite drepturile de monetizare viitoare pe care artiștii aleg să le împărtășească cu fanii lor (sponsori). De exemplu, noi ca fani avem contractual dreptul de a spune că 50% din banii pe care un cântec îi va face pe YouTube, Spotify, Apple Music (sau orice alt canal digital) vor veni la noi pentru totdeauna. Acest procent de 50% este ceva ce artistul va decide – poate să fie mai mult sau mai puțin.
  • CLP nu este definit ca și security. Nu oferă drepturi de proprietate la nimic, ci mai degrabă oferă acces la funcționalitatea unei platforme. De aceea se și numește utility token. CLP este conceput pentru a fi deflaționist.

Concluzie și linkuri utile

După cum spuneam și la început, Clapart.com este în Special Sale pe HeritySeed.io până pe 30 septembrie 2022 (nu mai e mult) și poate fi achiziționat cu 50% REDUCERE fără să fii nevoit să investești peste 50.000$ pentru a obține o astfel de reducere.

CLAPART

Îl găsești aici, la Active Oportunities. Trebuie să ai cont pe platforma Herity și să te conectezi. Poți investi fie din portofelul tău HER, fie din HER pe care îl ai la staking. 1 CLP = 0.13 BUSD în momentul în care scriu asta.

Dacă ai BUSD pe MetaMask sau pe Trust, îl conectezi și gata.

Niște linkuri utile mai jos.

Disclaimer: nu recomand să investești în nimic. Faptul că împărtășesc niște informații public, nu înseamnă un transfer față de responsabilitatea unei investiții. Informațiile sunt valoroase doar pentru oamenii care se documentează și știu ce să facă cu ele.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.