Cum să trimiți mailuri cu video pe care clienții să le deschidă

Tehnologia galopează și de când specialiștii de marketing tot spun că anul ăsta e anul video, iată că în sfârșit anul ăsta au nimerit-o. Vorba aia, dacă spui în fiecare an că anul ăsta e anul video, până la urmă o vei nimeri :)

Lăsând gluma nevinovată la o parte, voiam să vă spun că există un tool care îți permite să creezi emailuri cu video pe care să le trimiți direct către clienții tăi. Acest tool este ideal în campaniile 1 la 1 sau în departamentul tău de vânzări.

Practic, înregistrezi un scurt mesaj video personalizat pentru clientul tău, îl trimiți printr-un link sau îi dai embed undeva (dar de obicei printr-un link pe email sau pe social media, WhatsApp, Telegram etc.) și vezi dacă clientul l-a văzut sau nu.

Pe lângă tot felul de statistici legate de dacă l-a deschis și cât s-a uitat la el, unde a renunțat să mai privească etc., vezi efectiv și dacă clientul tău a deschis mailul de la tine sau mesajul de pe WhatsApp (în cazul clienților care au dat disable la seen).

O să zici că poți să vezi un open rate la emailuri foarte simplu dacă trimiți emailurile către clienți dintr-un CRM calumea gen HubSpot sau dintr-un software de email marketing precum Omnisend sau GetResponse, dar aici există două probleme:

  1. Nu toate firmele de vânzări folosesc un CRM bun sau email marketing software.
  2. De când cu update-urile legate de privacy, la Apple Mail nu mai știi mereu ce și cum.

Așa că un click e un click și poate fi măsurat mai precis :)

Tool-ul de trimis mesaje video clienților se numește BombBomb, iar dacă te interesează să afli mai multe legat de ce poți face cu el și cum poți aduce inovație în afacerea ta, în departamentul tău de marketing sau de vânzări, intră aici.

P.S.: Recomand mesaje video scurte, de sub un minut. Adică ceva ce i-ai scrie unui client într-un email, dar pe care nu îl citește pentru că oamenii s-au plictisit de emailuri.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.