Ia în calcul Bitdefender password manager pentru extra siguranță

Probabil știi deja ce este acela un password manager, dar am să încep totuși acest articol explicând pe scurt despre ce este vorba. Un password manager este o soluție de administrare a parolelor, conturilor și datelor de plată.

Dacă folosești un iPhone sau un MacBook, ai un password manager direct în Safari. Dacă folosești un Android sau Google Chrome, ai și aici un password manager. E fereastra aia care te întreabă dacă vrei să-ți salveze userul și parola pe viitor.

De ce să iei în calcul Bitdefender Password Manager în acest caz?

Nimeni nu contestă că Google Chrome sau Safari nu ar fi niște browsere sigure de internet și nu ar avea niște password managere gratuite pe care te poți baza. Totuși, Bitdefender este o companie de securitate cibernetică dedicată.

Iată ce oferă Bitdefender Password Manager:

 • generator de parole unice și complexe pentru fiecare platformă – acestea pot fi accesate cu o singură parolă master pe care să fie nevoie să ți-o aduci aminte
 • criptare end to end foarte puternică, dar în același timp ai o interfață foarte simplă și foarte ușor de folosit pe orice device (telefon, tabletă, laptop, computer)
 • autocompletare a datelor de plată – la fel cum memorează parolele, Bitdefender password manager te poate ajuta și cu datele cardurilor în siguranță

De ce să folosești un password manager

Nu este o rușine să recunoști că folosești două sau trei parole peste tot. Probabil ai una mai complexă pentru cele mai importante conturi, una mai puțin complexă pentru conturile fără o miză mare și una simplă pentru site-urile unde îți faci cont din obligație.

Conform raportului Bitdefender din 2021 cu privire la securitate cibernetică și comportamente online, din 10.000 de persoane care au luat parte la studiu, jumătate au recunoscut că folosesc O SINGURĂ PAROLĂ PESTE TOT. Risc total :)

Prin urmare, dacă vrei să fii în siguranță online, dar în același timp vrei să fie și relativ confortabil pentru tine (adică să nu fie nevoie să le ții minte pe toate) va trebui să alegi un password manager. Iată ce spunea Ciprian Istrate de la Bitdefender despre asta:

”Infractorii cibernetici se bazează pe parole slabe pentru a compromite conturi, pentru a fura identitățile utilizatorilor și pentru a profita din vânzarea datelor de logare pe dark web. În ciuda înțelegerii importanței parolelor puternice și unice ca cea mai bună practică de securitate, ușurința memorării a unor parole simple și refolosirea lor peste tot cântărește pentru cei mai mulți oameni mai mult ca riscul în sine. Am construit Bitdefender Password Manager cu acest lucru în minte, oferind ceea ce noi credem că este cea mai bună soluție de management a parolelor din această categorie, fără să sacrificăm confortul utilizatorilor.

Ciprian Istrate, Vice president of Bitdefender’s consumer solutions division

Unde poți folosi Bitdefender Password Manager?

Password Manager

Ai odată aplicații mobile Bitdefender Password Manager pentru iOS și Android, dar ai și extensii pentru Windows și MacOS care pot fi folosite în Chrome, Firefox și Edge. Urmează și suport direct pentru Safari.

Dacă deja foloseai un password manager precum 1Password sau LastPass, poți să migrezi rapid toate datele. În ceea ce privește prețul pentru Bitdefender Password Manager, acesta are o reducere de 36% acum, ceea ce înseamnă 7.5 lei pe lună pe 12 luni.

Mai multe detalii regăsești pe pagina dedicată Bitdefender Password Manager sau pe site-ul lor principal de securitate cibernetica. Iar ca recomandare de final: ia securitatea ta cibernetică în serios acum, ca să previi, nu să combați atunci când o pățești.

4 comentarii la „Ia în calcul Bitdefender password manager pentru extra siguranță”

 1. Salutare!
  Sunt si eu client Bitdefender de ceva timp și am inceput să testez acest Password Manager însă am o problemă la care nu am găsit nicăieri răspuns… nu pot salva si autocompleta parolele aplicațiilor de pe telefon, iar lucrul ăsta mi se pare o mare bilă neagră pt. bitdefender. la salvarea unui nou cont care sa fie salvat în password Manager este un câmp obligatoriu cu adresa web.

  Răspunde
  • Salut Bogdan! O să dau mai departe comentariu tău către cei de la Bitdefender ca să vedem ce se poate face. Cu ei ai încercat să discuți la departamentul lor de asistență/support?

   Răspunde
 2. Sunt client Bitdefender de ceva ani, am văzut și eu acea opțiune, totuși mult mai ok mi se pare Bitwarden, oricum în LastPass nu mai am încredere la câte databreach-uri au avut în ultimii ani.

  Răspunde
  • Salut Cătălin! Eu recomand să arunci un ochi și la Bitdefender password manager, deoarece dacă tot ești client, cred că e mai fain să ai toate tool-urile încorporate sub aceeași umbrelă ;)

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.