Purificator de aer pentru copii

Am nevoie de un pic de ajutor pentru că vreau să cumpar un purificator de aer pe care să-l pun în camera copilului după ce se va naşte. Am căutat pe net, dar forumurile sunt bune şi nu prea, deoarece am găsit păreri foarte împărţite care mai mult m-au bulversat decât să mă lămurească.

Am un voucher de cumpărături de la eMAG şi aş vrea să-l folosesc pentru a cumpăra un purificator de aer care să fie bun pentru copil şi să nu existe şanse să-i facă rău. Zic asta pentru că sunt mai multe tipuri de purificatoare de aer cu diverse tehnologii care sunt recomandate pentru diverse situaţii. Ca să fie mai uşor să mă ajutaţi (dacă veţi binevoi să-mi lăsaţi un comentariu la acest articol, bineînţeles), trebuie să vă menţionez că dimensiunea camerei unde va fi instalat purificatorul de aer este în jur de 12 metri pătraţi şi că nu am probleme cu umiditatea.

Lista de purificatoare de aer din care pot alege este aceasta şi vă zic din start că am pus ochii pe doua purificatoare pe care nu ştiu să le diferenţiez.

Ar fi vorba despre acest purificator de aer Singer IAC 1000 PRO care costă 500 lei şi pe care îl puteţi vedea în poza de mai jos.

Purificator de aer Singer IAC 1000 PRO
Purificator de aer Singer IAC 1000 PRO

Sau, despre acest sistem de filtrare aer i.Fresh Nano Oregon Scientific WS907 care beneficiază de un nume mai pompos şi costă 540 lei. O poză cu el mai jos.

Sistem de filtrare aer i.Fresh Nano Oregon Scientific WS907, negru
Sistem de filtrare aer i.Fresh Nano Oregon Scientific WS907, negru

Ei bine, care e diferenţa dintre cele două? Mie îmi inspiră mai multă încredere primul chiar dacă e mai ieftin. Voucherul de pe eMAG e ceva mai mare şi cred că mi-aş putea permite să-l cumpăr şi pe al doilea plus un aspirator mediocru (am nevoie şi de aspirator, dar discutăm despre asta într-un alt articol). Sau … poate am norocul ca unii dintre voi care se pricep, să-mi recomande chiar un purificator mai ieftin astfel încât de voucherul respectiv să-mi cumpăr un aspirator mai bun.

Vă mulţumesc anticipat pentru comentariile voastre şi îl invit şi pe Claudiu de la ElectroReview să mă ajute cu o părere avizată.

4 comentarii la „Purificator de aer pentru copii”

 1. 1. Cum stai cu umiditatea in casa? Am vandut la un moment dat astfel de purificatoare (vreo 2 ani aveam in portofoliu :) http://www.youtube.com/user/airoswissboneco
  2. Oregon.
  M-am uitat peste cum arata filtrele si parca sunt ceva mai mari, are LED-urile alea faine si per total chiar arata bine aparatul.
  In Singer inca nu am mare incredere, si-au extins prea tare portofoliul si nu stiu cine sunt furnizorii.

  Răspunde
  • Ce să zic, cred că am umiditatea ca într-o casă normală. S-au mai aburit termopanele iarna asta, însă în general cred că e ok. Mulţam de sfat, cred că o să iau Oregon.

   Răspunde
   • Gabriel,
    si eu eram tentat de aparatul ala dar m-au luat alte necesitati mai urgente :)

    Daca il iei, te invit cu un review despre el pe ElectroReview ;)

    Răspunde
    • Deci dacă spui că e chiar bun, voi cumpăra Oregon prin linkul pe care l-am inserat în acest articol şi în circa 2 + 3 săptămâni voi fi bucuros să scriu un revire la tine. Muţumesc foarte mult încă odată!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.