Am interfaţă pentru mobil şi tabletă

Check GabrielUrsan.ro de pe un dispozitiv mobil şi spuneţi-mi cum vi se pare. Mulţumită lui SpEEdy Roby de la DesignSphere mi-am şi personalizat un pic interfaţa de acces de pe iPad.

Nu e mare sfârâială treaba asta cu accesul de pe mobil, pentru ca WordPress.com pune la dispoziţie acest lucru, iar tu nu trebuie să faci prea multe dacă ai un blog găzduit de WordPress.com. Nu zic că WordPress.com este mai bun decât un WordPress.org (self install), dar mi-am motivat decizia deja în acest articol, aşa că nu am să mai vorbesc despre asta.

Totuşi, dacă ai un blog pe WordPress instalat de tine pe o soluţie de hosting proprie, poţi încerca plugin-ul WPtouch dacă vrei ca blogul tău să fie optimizat pentru acces de pe un dispozitiv mobil. Da, ştiu că există mult mai multe plugin-uri de acest fel, însă de departe WPtouch mi s-a parut cel mai estetic şi configurabil plugin gratis care generează o interfaţă mobilă prietenoasă blogului tău.

Din păcate nu am încă un iPad ca să pot observa direct cum se vede GabrielUrsan.ro de pe o astfel de tabletă, însă ştiu sigur ca Postolachi Dumitru are unul şi aş fi recunoscător să-mi lase o părere aici. Ştiu că există diverse simulatoare pe net, însă nu am fost mulţumit de ce am găsit şi sunt convins că un posesor de iPad îmi poate spune mai bine cum stă treaba.

Din simulatorul de mai jos înţeleg că s-ar vedea destul de bine daca nu aş mai folosi imagini în format .png la featured image. Totuşi, nu înţeleg de ce nu se vede blogul pe întreg ecranul iPad-ului din simulator.

Am interfaţă pentru mobil şi tabletă
Cam aşa s-ar vedea pe un iPad, după afişarea launch screen-ului.

Vă mulţumesc anticipat pentru impresiile despre interfaţa mobila GabrielUrsan.ro pe care mi le veţi scrie mai jos.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.