Pune-i o întrebare lui Cristi Minculescu la mine pe blog și îți dau o invitație dublă la concertul de pe 1 Octombrie

Cristi Minculescu şi Iris sunt “Din nou împreună” într-un turneu național. Pe 1 Octombrie vor ajunge la Galați și vor susține un concert la Teatrul Muzical.

După 3 ani de absență, Cristi Minculescu revine alături de Iris. Oamenii ăștia au scris o adevărată pagină în istoria muzicii românești timp de 35 de ani. Turneul va avea loc în mai multe orașe din România, dar și la Chișinău, în perioada 18 septembrie – 15 octombrie.

Iată ce zice Cristi despre Galați: ”E o plăcere să revin pe malul Dunării, la Galaţi. Aici avem prieteni de suflet, care ne duc mereu la cea mai bună masă de peşte de pe faleză.”  Cristi Minculescu şi Iris invită toţi gălăţenii să retrăiască alături de ei, timp de aproape două ore, cele 4 decenii de succes, într-un show pentru toate vârstele, de la nostalgici până la generaţia tânără.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta sau online pe www.iabilet.ro

Ok, acum hai să vă explic cum vă pot ajuta cu o invitație dublă la concertul lui Cristi Minculescu și al trupei Iris de pe 1 Octombrie la Galați. Am doar un singură. O voi da cu ajutorului organizatorilor (prin jurizare). Trebuie să-ți imaginezi că îi iei acum un interviu lui Cristi Minculescu și că ai dreptul să-i pui o singură întrebare. Care este aceasta?

Ce l-ai întreba pe Cristi Minculescu dacă i-ai lua un interviu? Sunt luate în considerare doar întrebările publicate la acest articol de pe blog, nu de pe Facebook (folosește formularul de comentarii de mai jos). Apoi, eu voi încerca să centralizez cele mai bune 10 întrebări și să i le pun lui Cristi Minculescu urmând să revin cu un articol pe blog. Deci, dacă ești fan Cristi Minculescu și Iris pune-i o întrebare la mine pe blog și poți câștiga o invitație dublă la concertul din Galați de pe 1 Octombrie. Termenul limită este de 20 septembrie. Imediat după 20 septembrie voi anunța câștigătorul.

Update: câștigătorul acestui concurs este Mihaela Anton.Afis Cristi Minculescu si Iris

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

25 de comentarii la „Pune-i o întrebare lui Cristi Minculescu la mine pe blog și îți dau o invitație dublă la concertul de pe 1 Octombrie”

 1. Buna ziua.Am inteles ca va reuniti cu trupa dumneavoastra de suflet,Iris.Ma intrebam:Ce este “acel ceva” care v-a adus fata in fata cu aceasta decizie?Si inca o intrebare la care raspunsul imi este incert:Melodia “Floare de iris” este scrisa intradevar pentru viitor?Pentru zilele in care numai amintirile vor dainui?Pentru acel moment crunt in care vom fi nevoiti sa spunem “pe curand” unei legende?Am 15 ani,dar din primele secunde in care v-am auzit,din intamplare ce-i drept,melodiile pe postul de radio RockFm,pot spune ca as da orice pentru a va vedea si a va asculta in direct.

  Răspunde
 2. e adevarat ca numele IRIS vine dintr o intiLnere FORUM COTINESTI de la o persoana feminina pe care o cheama IRIS…. din GALATI

  Răspunde
 3. Care este reteta care v-a dus pe culmile succesului, tinand cont ca ati intrat in istoria muzicii romanesti?

  Răspunde
 4. Cristi, imagineaza-ti ca in momentul in care vei intra pe scena de la Galati, ca prin minune, de sus, ar incepe o ploaie de irisi, aproape miraculoasa, care te-ar face un om si un cantaret extraordinar, alaturi de Iris…cel mai bun care ai putea fi! Cum iti dai seama pe parcursul concertului de la Galati ca ploaia miraculoasa de irisi functioneaza cu adevarat pentru tine?

  Răspunde
 5. Muzica creează conexiuni deosebite și ne învață că, noi oamenii, dedicăm totul. Există cineva, un fan deosebit, o cunoștință întâmplătoare, un necunoscut cu zâmbet cald, ori un prieten drag căruia i-ai dedica cel mai de preț lucru, muzica și munca ta?

  Răspunde
 6. Cristi, daca ai avea puterea sa schimbi ceva din trecutul tau, un lucru pe care poate l-ai regretat dar l-ai facut din orgoliu si din impulsivitate, care ar fi acel lucru?

  Răspunde
 7. Cristi, ce noi colaborari intrevede trupa Iris in plan artistic, stiuta fiind deschiderea voastra, de-a lungul anilor, de a colaborara cu artisti consacrati dar si cu tineri aflati la inceput de cariera?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.