Cristi Minculescu si Iris

Pune-i o întrebare lui Cristi Minculescu la mine pe blog și îți dau o invitație dublă la concertul de pe 1 Octombrie

Cristi Minculescu şi Iris sunt “Din nou împreună” într-un turneu național. Pe 1 Octombrie vor ajunge la Galați și vor susține un concert la Teatrul Muzical.

După 3 ani de absență, Cristi Minculescu revine alături de Iris. Oamenii ăștia au scris o adevărată pagină în istoria muzicii românești timp de 35 de ani. Turneul va avea loc în mai multe orașe din România, dar și la Chișinău, în perioada 18 septembrie – 15 octombrie.

Iată ce zice Cristi despre Galați: ”E o plăcere să revin pe malul Dunării, la Galaţi. Aici avem prieteni de suflet, care ne duc mereu la cea mai bună masă de peşte de pe faleză.”  Cristi Minculescu şi Iris invită toţi gălăţenii să retrăiască alături de ei, timp de aproape două ore, cele 4 decenii de succes, într-un show pentru toate vârstele, de la nostalgici până la generaţia tânără.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta sau online pe www.iabilet.ro

Ok, acum hai să vă explic cum vă pot ajuta cu o invitație dublă la concertul lui Cristi Minculescu și al trupei Iris de pe 1 Octombrie la Galați. Am doar un singură. O voi da cu ajutorului organizatorilor (prin jurizare). Trebuie să-ți imaginezi că îi iei acum un interviu lui Cristi Minculescu și că ai dreptul să-i pui o singură întrebare. Care este aceasta?

Ce l-ai întreba pe Cristi Minculescu dacă i-ai lua un interviu? Sunt luate în considerare doar întrebările publicate la acest articol de pe blog, nu de pe Facebook (folosește formularul de comentarii de mai jos). Apoi, eu voi încerca să centralizez cele mai bune 10 întrebări și să i le pun lui Cristi Minculescu urmând să revin cu un articol pe blog. Deci, dacă ești fan Cristi Minculescu și Iris pune-i o întrebare la mine pe blog și poți câștiga o invitație dublă la concertul din Galați de pe 1 Octombrie. Termenul limită este de 20 septembrie. Imediat după 20 septembrie voi anunța câștigătorul.

Update: câștigătorul acestui concurs este Mihaela Anton.Afis Cristi Minculescu si Iris

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

25 Comments

 • Laura Negoi

  Reply Reply 08/09/2015

  Cristi, e adevarata povestea de origine a expresiei „Buna seara, prieteni”? :)

 • christeen

  Reply Reply 09/09/2015

  Cristi, ce noi colaborari intrevede trupa Iris in plan artistic, stiuta fiind deschiderea voastra, de-a lungul anilor, de a colaborara cu artisti consacrati dar si cu tineri aflati la inceput de cariera?

 • Mihaela Anton

  Reply Reply 09/09/2015

  Cristi, daca ai avea puterea sa schimbi ceva din trecutul tau, un lucru pe care poate l-ai regretat dar l-ai facut din orgoliu si din impulsivitate, care ar fi acel lucru?

 • Agache Elena

  Reply Reply 09/09/2015

  Care a fost motivul pentru care te-ai despartit de Iris si ce te-a facut sa revii?

 • Ana Maria

  Reply Reply 09/09/2015

  Care a fost cea mai mare dificultate întâmpinată în viața de artist și cum ai reușit sa treci de ea?

 • Lily

  Reply Reply 09/09/2015

  Când ați susținut primul spectacol în Galați ?

 • coman ovidiu

  Reply Reply 09/09/2015

  Care este cea mai mare provocare a vietii din ultima perioada ?

 • Laura

  Reply Reply 09/09/2015

  Domunle Minculescu , ati scris vreodata versuri dedicate sotiei dumneavoastra?

 • beatrice

  Reply Reply 09/09/2015

  Cristi, ciroza sau hepatita?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 09/09/2015

   Beatrice, scuză-mă dar o așa întrebare pentru Cristi e un pic deplasată.

  • christeen

   Reply Reply 10/09/2015

   Intrebarile pentru un artist ar trebui sa vina din zona sa de activitate si nu din zona de familie sau de can can. Noi, publicul, nu jucam rol de paparazzi, nu?

 • Alina

  Reply Reply 09/09/2015

  Muzica creează conexiuni deosebite și ne învață că, noi oamenii, dedicăm totul. Există cineva, un fan deosebit, o cunoștință întâmplătoare, un necunoscut cu zâmbet cald, ori un prieten drag căruia i-ai dedica cel mai de preț lucru, muzica și munca ta?

 • Petre Manole

  Reply Reply 10/09/2015

  La ce mare trupă – dar maaare, gen Led Zepp – ţi-ar fi plăcut să cânţi?

 • Anna

  Reply Reply 10/09/2015

  De ce ati numit trupa Iris? De unde va venit ideea?

 • Diana Mandreanu

  Reply Reply 10/09/2015

  Cristi, imagineaza-ti ca in momentul in care vei intra pe scena de la Galati, ca prin minune, de sus, ar incepe o ploaie de irisi, aproape miraculoasa, care te-ar face un om si un cantaret extraordinar, alaturi de Iris…cel mai bun care ai putea fi! Cum iti dai seama pe parcursul concertului de la Galati ca ploaia miraculoasa de irisi functioneaza cu adevarat pentru tine?

 • marilena

  Reply Reply 10/09/2015

  Buna searaa..prieteni!!! Cristi ce te a facut sa revii in trupa??

 • alexandra lupu

  Reply Reply 11/09/2015

  Care este reteta care v-a dus pe culmile succesului, tinand cont ca ati intrat in istoria muzicii romanesti?

 • dimache catalin

  Reply Reply 12/09/2015

  e adevarat ca numele IRIS vine dintr o intiLnere FORUM COTINESTI de la o persoana feminina pe care o cheama IRIS…. din GALATI

 • Nicodin Alexandra

  Reply Reply 13/09/2015

  Buna ziua.Am inteles ca va reuniti cu trupa dumneavoastra de suflet,Iris.Ma intrebam:Ce este „acel ceva” care v-a adus fata in fata cu aceasta decizie?Si inca o intrebare la care raspunsul imi este incert:Melodia „Floare de iris” este scrisa intradevar pentru viitor?Pentru zilele in care numai amintirile vor dainui?Pentru acel moment crunt in care vom fi nevoiti sa spunem „pe curand” unei legende?Am 15 ani,dar din primele secunde in care v-am auzit,din intamplare ce-i drept,melodiile pe postul de radio RockFm,pot spune ca as da orice pentru a va vedea si a va asculta in direct.

 • Calin

  Reply Reply 14/09/2015

  Cristi, care ar fi dorinta ta care desi nu ai spus-o niciodata, ai dori sa devina realitate?

 • Nicodin Alexandra

  Reply Reply 22/09/2015

  Buna ziua.cand anuntati castigtorul si unde?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 22/09/2015

   Aici anunț câștigătorul. Am trimis mail la firma de PR care se ocupă de concert. Încă nu mi-au răspuns. Mai dau un mail azi.

 • Nicodin Alexandra

  Reply Reply 22/09/2015

  Va multumesc mult de raspuns.scuzati deranjul provocat.o seara buna.

 • Gabriel Ursan

  Reply Reply 23/09/2015

  Update: câștigătorul acestui concurs este Mihaela Anton.

 • Nicodin Alexandra

  Reply Reply 23/09/2015

  Felicitari castigatoarei.

Leave A Response

* Denotes Required Field