Union Jack Studio Galați are pe 12 septembrie petrecerea aniversară

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Se anunță una din cele mai interesante sâmbete în Galați. La Union Jack Studio Galați (pe str. Domnească vis-a-vis de Winmarkt Modern) va fi o petrecere aniversară începând cu orele 23:00. Vine Gojira & Planet H, Robin and The Backstabbers și Jazz Sindicate. Apropo, știați că: legenda spune că Mr. Jasper Newton “Jack” Daniel – născut în Lynchburg, Tennessee, în septembrie 1850 – a rămas fără certificat de naştere în urma unui incendiu care ar fi mistuit arhiva primăriei. Astfel a luat naștere poate cea mai spectaculoasă dintre aniversările din toate timpurile: întreaga lună septembrie este luna lui Jack Daniel, celebrată cu fast peste tot în lume! Intrarea este liberă pentru fete, iar băieţii vor plăti 20 de lei biletul. Rezervările se fac la numerele de telefon 0757 888 691 sau 0740 470 048.Union Jack Studio 12 septembrie

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend