Newsletter eMAG

Promoţii de ziua îndrăgostiţilor

Astăzi se pare că e ziua în care s-a dat oficial startul la promoţiile de ziua îndrăgostiţilor. De azi şi până marţea viitoare este timp suficient să comandaţi online cadourile de Valentine`s Day, astfel încât să ajungă la voi până joi pe 14 februarie.

Am avut mai multe articolele despre promoţiile şi ofertele magazinelor online pentru ziua îndrăgostiţilor, dar se putea să lipsească eMAG :)?

Astăzi am primit newsletterul de la ei şi am văzut în primul rând mâţa de la black friday pe care eu personal o asociez de obicei cu reduceri foarte mari. Şi cam aşa e, se pare că eMAG a categorisit foarte bine promoţiile valabile în perioada 7-14 februarie, şi oferă preţuri bune.

Mai jos aveţi newsletterul eMAG. Dacă vreţi să îl vedeţi în varianta online şi să faceţi o comandă, puteţi da click pe imagine (link afiliat). Sunt curios dacă se vor epuiza stocuri cu ocazia acestei promoţii, aşa cum se întâmplă de obicei într-un timp foarte scurt de black friday.

Newsletter eMAG

Click pe imagine pentru a merge la versiunea online completă a newsletterului.

Să aveţi parte de cadouri frumoase şi de inspiraţie!

Şi nu uitaţi că ziua îndrăgostiţilor la români se sărbătoreşte pe 24 februarie, de Dragobete ;)!

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comments

 • Maria O

  Reply Reply 07/02/2013

  Eu am deja achizitionat ceva :D!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 07/02/2013

   E bine ca ai facut treaba asta din timp si ai prins stoc. Important e sa ai rabdare pana oferi cadoul. Sau e pentru tine :)?

   • Maria O

    Reply Reply 01/03/2013

    Sa zicem ca am o mica intarziere… de doar o luna de zile!
    Cadoul a fost oferit deja, bineinteles si nu a fost pentru mine ci pentru o persoana draga!

Leave A Response

* Denotes Required Field