Domain Authority

Am lăsat să mai scadă un pic din valul de articole despre updateul PageRank™ de luna asta ca să spun şi eu ceva.

Hai să zicem că mi-am făcut timp să răspund la această leapşă, deci am să zic din start că blogul GabrielUrsan.ro nu a înregistrat nici un fel de îmbunătăţire a valorii PageRank™, rămânând la valoarea 3. La fel şi GSMRo.ro care a rămas de multă vreme tot la PageRank™ 4.

Totuşi, mulţi vorbesc mai nou despre importanţa Domain Authority, analiză oferită de binecunoscuţii de la SeoMoz. Domain Authority are o valoare cuprinsă între 0 şi 100. Cu cât valoarea Page Authority este mai mare, cu atât mai bine. Nu-s expert SEO şi decât să risc să vă traduc prost anumite chestii, mai degrabă vă invit să citiţi articolul acesta de pe SeoMoz unde aflaţi totul despre Page Authority.

În mare, dacă priviţi diagrama de mai jos, conform Business 2 Community, un SEO Rank ar fi compus din 27% domain trust, 22% link popularity, 21% textele ancoră de pe linkurile externe, 15% optimizarea SEO on-page, 7% registratorul domeniului şi hostingul, 6% traficul şi performanţele vizitatorului ? (oare se referă la valorile bounce rate?) şi 5% social media.

SEORank

E clar că “m-a mâncat” şi am căutat mai multe detalii despre uneltele de măsurare Page Authority şi am găsit unealta asta, conform căreia am 40 pe GabrielUrsan.ro. Bineînţeles că mi-am verificat şi colegii din b l o g r o l l şi se pare că suntem un grup cu o autoritate bună :), în general.

Domain Authority

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

23 de comentarii la „Domain Authority”

 1. Sunt putin dezamagit de scorul 35, si mai suparat pentru scaderea la PR3… vad ca m-a pedepsit google pentru lipsa de interactiune cu blogul meu sau cu celelalte bloguri pe care le mai citesc.

  Răspunde
 2. Vad ca sunt 7 sectiuni, ma gandesc ca ar prinde mai mult decat bine cate un articol detaliat cu sfaturi, soluti, concluzi penteu fiecare domeniu…
  Cel mai dezamagit sunt de blog-ul lui Claudiu… doar 30… parca era seoist, ceva diplome de google, sunt de parere ca este loc de mai bine.
  Stiu ca este mai suparat de fel cladiu sper ca nu il deranjeaza parerea mea, nu asta e intentia mea!

  Răspunde
  • Blogul lui Claudiu este unul complet personal si scrie destul de rar pe el. Eu il citesc atunci cand scrie. Insa, crede-ma, Claudiu are niste domenii cu un Page Authority impresionant acolo unde isi doreste sa aiba :).

   Răspunde
 3. Conform moonsy.com/domain_authority:

  22 chinezu.ro – pr = 5
  41 staupenet.ro – pr = 3 (am scazut zilele trecute de la 4)

  ceva nu se pupa cum trebuie.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.