Poze cu mâncare

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Staţi liniştiţi că nu e un articol de trafic chior :). E un articol în care am să vă prezint nişte poze cu mâncare delicios de frumoasă.

Astăzi, un bun prieten de-al meu mi-a arătat blogul prietenei sale pe care îl puteţi vizita şi voi aici. Am rămas plăcut surprins de calitatea fotografiilor de acolo, dar mai ales de munca pe care ea o prestează ca să îi iasă un blog ca la carte.

poze cu mancare 3

Mai mult, acel blog participă la o competiţie internaţională pe care eu mi-aş dori mult să o câştige. De aceea, dacă aveţi timp şi bunăvoinţă, vă invit să accesaţi blogul menţionat mai sus, să copiaţi din browserul de internet linkul acestuia şi să-l băgaţi aici, la categoria “Best Photography“.

Pozele cu mâncare de mai jos poate vă vor convinge că merită să susținem un român într-o astfel de compeție internațională și, bineînțeles, să mâncăm #maibineimpreuna :).

Ce poză cu mâncare vă place cel mai mult?

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Poze cu mâncare”

  1. cea cu vatra și cea cu acea căniță de tablă :) alea două îmi plac.
    la restul nu-mi place tehnica. sunt poze.
    cele menționate sunt într-adevăr fotografii!

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend