poze cu mancare 3

Poze cu mâncare

Staţi liniştiţi că nu e un articol de trafic chior :). E un articol în care am să vă prezint nişte poze cu mâncare delicios de frumoasă.

Astăzi, un bun prieten de-al meu mi-a arătat blogul prietenei sale pe care îl puteţi vizita şi voi aici. Am rămas plăcut surprins de calitatea fotografiilor de acolo, dar mai ales de munca pe care ea o prestează ca să îi iasă un blog ca la carte.

poze cu mancare 3

Mai mult, acel blog participă la o competiţie internaţională pe care eu mi-aş dori mult să o câştige. De aceea, dacă aveţi timp şi bunăvoinţă, vă invit să accesaţi blogul menţionat mai sus, să copiaţi din browserul de internet linkul acestuia şi să-l băgaţi aici, la categoria „Best Photography„.

Pozele cu mâncare de mai jos poate vă vor convinge că merită să susținem un român într-o astfel de compeție internațională și, bineînțeles, să mâncăm #maibineimpreuna :).

Ce poză cu mâncare vă place cel mai mult?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • Iulia Kelt

  Reply Reply 19/03/2013

  cea cu vatra și cea cu acea căniță de tablă :) alea două îmi plac.
  la restul nu-mi place tehnica. sunt poze.
  cele menționate sunt într-adevăr fotografii!

 • bucurblog

  Reply Reply 21/03/2013

  nu vreau sa vad asa ceva nu-i corect…

 • Ionika

  Reply Reply 17/04/2013

  irish meatballs…

Leave A Response

* Denotes Required Field