Primul meu articol din revista Explore

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


De curând, a fost lansat noul număr al revistei Exlore, unde am avut plăcerea să public primul meu articol. Din păcate, sunt un blogger care scrie articole destul de lungi uneori, aşa că spaţiul dintr-o revistă s-ar putea să nu-mi fie de multe ori de ajuns. Recunosc că trebuie să mai lucrez la asta :).

Articolul poate fi citit aici, nu vă chiorâţi la imaginea de mai jos :).

Articol revista Explore

Partea faină este că pe pagina din stânga se află articolul meu, iar pe pagina din dreapta se află poza prietenului meu din copilărie, Moraru Mircea de la EliteGym Galaţi. Chiar dacă nu ne-am mai văzut de mult şi schimbăm probabil SMS-uri doar de sărbători sau de zile onomastice, vorbeam cu el ieri şi ne bucuram să fim din nou împreună, chiar şi pe paginile unei reviste de timp liber şi atmosferă publicitară.

De aceea, le vom solicita băieţilor de la revista Explore să ne poziţioneze materialele la fel în ediţiile viitoare. Decât separat, #maibineimpreuna la fel ca în vremurile copilăriei :).


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Primul meu articol din revista Explore”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend