Blog Gathering la Galați

Sâmbătă, pe 6 aprilie 2013, începând cu orele 18:30 vă aşteptăm la Cafeneaua Artiştilor (La Fani) pentru un blog meet, blog gathering, cum vreţi să-i spuneţi. Cel mai important este să anunţaţi prezenţa din timp ca să ştim cum facem rezervările.

În rest, după cum zice şi Iulia la ea pe blog, poate veni oricine, fie că are sau n-are blog. Vom bea o bere, ne vom cunoaşte personal şi vom vorbi despre absolut orice ne trece prin cap :). Cu siguranţă va fi ok, aşa că nu vă sfiiţi ;). Evenimentul, chipurile, este organizat de mine împreună cu Iulia, adversara mea directă din finala BlogWars. Realitatea este că Iulia s-a ocupat mai mult :), începând cu alegerea locaţiei şi continuând cu realizarea bannerului, a eventului de pe Facebook, ş.a.m.d. De aceea vă şi recomand să citiţi mai multe la ea pe blog despre Blog Gathering Galaţi-Brăila.

Singura mea contribuţie este “naşterea” hashtag-ului #maibineimpreuna care poate fi asociat cu orice subiect sau lucru ce se poate face mai bine împreună sau te poate face să te simţi mai bine. Împreună. Deci nu e hashtag-ul oficial al evenimentului, deşi mi-ar plăcea să-l folosim, să-l folosiţi, ei/ele să-l folosească :). Tot ce pot să vă spun este hashtag-ul #maibineimpreuna se va regăsi şi în cadrul articolului meu pentru finala BlogWars 2013.

În rest, pe mine şi pe Iulia ne citiţi vineri seară pentru că vom scrie articolele ce vor participa la finala BlogWars. Apoi, le veţi reciti în weekend, veţi despica firul în patru şi veţi lua cea mai grea decizie: desemnarea câştigătorului BlogWars 2013. Iulia a mai câştigat o dată competiţia BlogWars în 2010, Şerban în 2011, iar Gabriel mi-ar plăcea în 2013 :), însă Iulia pe lângă faptul e cel mai plăcut adversar, este şi unul de temut. Aşa cum declaram şi într-un articol anterior, mă bucur că indiferent ce-ar fi, cupa BlogWars 3 va ajunge la Galaţi fie că o voi aduce eu sau Iulia ;).

Dar până să vedem exact care dintre noi va aduce cupa la Galaţi, hai să ne vedem la o bere pe 6 aprilie şi să promovăm un pic evenimentul şi hashtag-ul #maibineimpreuna ;). Mulţumesc tuturor!

Blog Meet

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Blog Gathering la Galați”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.