Plită și grătar electric ieftin și bun

Dragi prieteni, astăzi vă rețin atenția cu o recomandare scurtă și eficientă pentru un grătar electric și o plită electrică cu un preț bun. Bine, mă și laud puțin cu ocazia asta pentru că face parte din noile mele achiziții din bucătărie :)

Am decis să îmi iau un grătar electric și o plită electrică de mici dimensiuni pentru bucătărie, deoarece vreau ca atunci când gătesc burgeri doar în familie, să nu fie nevoie să fac focul în curte pentru 2 burgeri, dar nici să îi fac la tigaie sau la aparatul cu aer cald.

O altă șmecherie e că fiind electric, pot folosi un prelungitor pentru a-l scoate pe geamul din bucătărie în curte dacă gătesc ceva ce scoate foarte mult fum. Am o masă în fața geamului de bucătărie în curte și e foarte la îndemână să-l scot acolo dacă vreau.

Suprafețele sunt antiaderente și sunt ușor de curățat. Ieri am făcut un ou ochi pe plita electrică, de exemplu, și nu am dat puterea plitei la maximum (poți selecta puterea) așa că atunci când am vrut să văd dacă e gata pe dedesubt s-a lipit un pic acolo.

Gratar electric
Plita electrica

Însă după ce am făcut oul (am uitat să fac poză cu el gata, că îmi era prea foame :)) și s-a răcit plita electrică, am reușit să iau foarte ușor cu mâna ce rămăsese acolo de la ou. Fără să folosesc nici măcar o cârpă, un burete, fără să frec etc.

Fiind de mici dimensiuni (are 1500W putere) încape în orice bucătărie. Fiind cu suprafață antiaderentă este foarte ușor de curățat (visul oricărui bărbat ca mine care nu are chef să stea să curețe prea mult după ce gătește).

Dacă vă bate gândul să gătiți mai sănătos și ați luat în calcul să cumpărați un grătar electric sau o plită electrică, aruncați un ochi pe acest grill electric multifuncțional 2 în 1 de la Vitacom pentru că are și plită și grătar. Prețul e 259 lei.

3 comentarii la „Plită și grătar electric ieftin și bun”

  1. Salut!
    Am urmat sfatul tau si am comandat si eu plita cu gratar la Vitacom. A aparut o problema: Primul produs a venit cu 2 urme de superglue pe grill. Nu se curata cu apa, acetona, benzina de bricheta. Am returnat produsul urmand sa-mi trimita altul. Al doilea avea aceeasi problema. Am cerut schimbarea produsului dar am cerut in mod expres sa-l verifice (sa evit ping-pong intre mine si ei). Am fost sunat a doua zi si mi s-a spus ca toate produsele pe care le au in depozit prezinta aceeasi problema. Am cerut returnarea banilor La tine a fost la fel? As dori un raspuns rapid (am primit sfatul sa pornesc grill-ul sa se arda superglu-ul, daca asta este rezolvarea pastrez produsul – mentionez ca nici unul dintre produse nu a „vazut” priza).

    Răspunde
    • Salut Aurel! La mine nu a fost super glue sau cel puțin nu l-am perceput eu așa. Cred că din cauza ambalării, s-a lipit o bugată de ambalaj la mine de partea superioară a grillului. Dar la prima folosire când am făcut burgeri, l-am încălzit foarte bine înainte si apoi am dat cu o carpa curata si groasa (ca sa nu ma ard la maini) pe zona respectiva si s-a curatat fara probleme. Atentie, sa nu cureti plita sau gratarul cu chestii abrazive deoarece exista riscul de zgariere, la fel ca la tigaile cu teflon.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.