Cum cumpăr followeri pe Twitch sau cum cumpăr vizualizări pe Twitch

Twitch este o platformă socială din ce în ce mai răspândită și în România și din câte am auzit e mult mai bănoasă pe anumite categorii de streaming decât platforme consacrate, precum YouTube, de exemplu. Așa că multe persoane vor să-și crească un canal de Twitch.

Pentru a crește un canal de Twitch ai nevoie de abonați pe Twitch, followeri pe Twitch sau urmăritori pe Twitch așa cum s-ar traduce în limba română. Eu recomand urmăritorii reali pe Twitch, adică cei obținuți organic. Nu sunt un adept al cumpărării de followeri.

Dacă ai ajuns pe acest articol doar pentru că vrei să cumperi urmăritori pe Twitch sau vizualizări pe Twitch pentru a-ți crește canalul de Twitch, intră aici pe Stormlikes, accesează meniul Twitch și selectează ce vrei să cumperi: followeri sau views.

Totuși, aruncă un ochi pe ce am de spus înainte să cumperi followeri pe Twitch.

Update cumpărare followeri pe Twitch

Probabil ai intrat pe acest articol doar pentru a afla cum cumperi followeri pe social media și nu vei avea răbdare să citești tot, așa că îți las aici acest link de la SMMImperium unde poți cumpăra followeri pe Instagram, abonați pe YouTube sau followeri pe TikTok. Am testat mai multe platforme interne sau internaționale și ei par cel mai ok, cu oferta variată la prețuri foarte bune și cu livrare excelentă.

Tutorial cumpărare followeri de pe SMMimperium

Mai jos las și un video de pe canalul meu de YouTube în care am vorbit despre 3 motive pro și 4 motive contra să cumperi followeri (în general vorbind).

Iar dacă vrei să îți faci cont pe Binance cu 20% reducere, acesta este .

Ce este Twitch

Ce este Twitch

Twitch este o platformă de streaming online. Este ca un fel de post TV online live cu de toate. La început utilizatorii făceau doar online streaming jucând jocurile preferate și arătând anumite tips and tricks urmăritorilor, dar acum se face streaming la orice.

Există canale de Twitch pentru zona de crypto, canale de Twitch pentru discuții despre diverse hobby-uri, canale de Twitch de caterincă și așa mai departe. Practic, Twitch este locul în care poți intra și privi și socializa cu un om cu pasiuni comune cu ale tale.

Cum se fac bani din Twitch

Cum se fac bani din Twitch

La fel ca și cu un canal de YouTube, blog, cont de Instagram, TikTok sau alte conturi de social media, poți face bani din Twitch în mai multe moduri:

 • Afiliere (tu recomanzi diverse produse sau servicii și dacă urmăritorii tăi cumpără vei primi un comision din fiecare vânzare)
 • Parteneriate cu branduri (în funcție de numărul de urmăritori și piața țintă, diverse branduri pot cumpăra expunere la tine)
 • Produs propriu (îți poți promova produse sau servicii proprii: merch-uri, cărți, cursuri, consultanță, orice vinzi tu)
 • Donații din partea urmăritorilor (aici se diferențiază foarte mult Twitch pentru că unii fani pot dona foarte mulți bani)

Probabil mai sunt multe alte moduri și micromoduri de a face bani din Twitch, dar nu despre asta este articolul așa că nu vom insista prea mult pe cum faci bani din Twitch.

De ce să nu cumperi followeri pe Twich

De ce să nu cumperi followeri pe Twich

Eu nu recomand să cumperi followeri pe Twitch pentru că acei urmăritori cumpărați nu sunt reali. Nu sunt neapărat boți de fiecare dată pentru că este ilegal cu boți și de asta este important și de unde cumperi followeri pe Twitch, nu doar să cumperi.

Faptul că acei urmăritori nu sunt reali înseamnă că tu nu ești real față de tine și de evoluția ta cu canalul tău de Twitch. Plus că acești urmăritori nu vor cumpăra de la tine produse recomandate prin afiliere sau produse din campanii cu branduri.

De ce să nu cumperi vizualizări pe Twitch

De ce să nu cumperi vizualizări pe Twitch

La fel ca și în cazul abonaților Twitch cumpărați, vizualizările nu sunt de la oameni care cu adevărat urmăresc cu drag ceea ce pui tu pe Twitch. Prin urmare, în afară de un număr mai mare de vizualizări, cu altceva nu te va ajuta în conversii.

De ce să cumperi followeri pe Twitch

De ce să cumperi followeri pe Twitch

În realitate urmăritorilor reali nu le pasă atât de mult câți dintre urmăritorii tăi de pe Twitch sunt reali sau nu și câți sunt cumpărați sau nu. Pe principiul conformismului social (dacă sunt mulți la coadă, mă așez și eu) unu număr mare de abonați e mai atractiv.

Cu alte cuvinte, a cumpăra abonați pe Twitch poate fi o strategie de început pentru a atrage urmăritori reali. Adică oamenii reali care vor da peste contul tău de Twitch și vor vedea că ai ceva abonați, vor zice că nu degeaba te urmăresc atâția și se vor abona și ei.

De ce să cumperi views pe Twitch

De ce să cumperi views pe Twitch

Fix din același motiv menționat un pic mai sus. Oamenii când vor vedea că un video a fost vizualizat de mai multe persoane, vor deveni brusc mai interesați de ce postezi tu și îți vor crește șansele de a fi descoperit de oameni reali.

Nu uita, conținutul de calitate orientat pe categoria de streaming pe care tu activezi (gaming, filme, muzică, psihologie etc.) este cel mai important. Dacă ai content bun și faci streaming periodic, în final vei crește organic și vei avea succes.

Cum cumpăr followeri pe Twitch – Tutorial

Cum cumpăr followeri pe Twitch – Tutorial

Este foarte simplu să cumperi followeri pe Twitch și sunt multe opțiuni și site-uri dacă vei căuta pe Google, pe forumuri sau pe grupuri. Nu toate oferă totuși urmăritori buni. De aceea îți recomand să salvezi acest articol de pe blogul meu (îi fac update constant).

 1. Intră pe pentru a cumpăra followeri pe Twitch (fac update constant cu cele mai bune surse de cumpărat followeri pe Twitch).
 2. Din meniul de sus selectează Twitch și apoi selectează ce vrei să cumperi: Buy Twitch Views (vizualizări) sau Buy Twitch Followers (urmăritori).
 3. Selectează pachetul de followeri Twitch dorit. Prețurile încep de la 6 dolari pentru 100 de urmăritori, dar e mai avantajos să cumperi mai mulți.
 4. În fereasta următoare introduci linkul către profilul tău de Twitch sau către videoclipul la care vrei mai multe vizualizări (după caz).
 5. Selectezi cum vrei să plătești: cu Apple Pay, cu cardul sau chiar cu criptomonede. Plata se realizează în siguranță prin sistemul 3D Secure.

Concluzie cumpărare followeri pe Twitch

Concluzie cumpărare followeri pe Twitch

Eu personal nu am cumpărat followeri pe Twitch, dar am clienți la agenție care au dorit să facă asta în ciuda tuturor recomandărilor făcute de mine, așa că le-am căutat soluția cea mai ok și de încredere pe care v-am recomandat-o și vouă în acest articol.

Îți recomand să te gândești bine înainte să faci acest pas și să salvezi acest articol la favorite sau la bookmarks la tine în browser pentru când vrei să mai cumperi followeri pe Twitch, deoarece voi face update-uri mereu cu cele mai bune surse.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Cum cumpăr followeri pe Twitch sau cum cumpăr vizualizări pe Twitch”

 1. O întrebare. Dacă cumperi views pe Twitch, cât timp ii ai¿ Sau cum e treaba? Transmiți odata si după nu ii mai ai?

  Răspunde
  • Salut! Din ce am citit online pe acel site, vizualizările se livrează aproape instant după ce plata este confirmată. Adică în timp ce tu faci streaming pe Twitch, vor sosi vizualizări. Dar da, după ce acele vizualizări ”și-au făcut treaba”, nu le mai ai la viitoarele streaminguri.

   Răspunde
 2. Am cumparat followeri pe Twitch folosind linkul din acest articol si totul a fost ok. Recomand. Am vazut ca ei vand si urmaritori pe Instagram asa ca am cumparat si cativa de acolo. La fel de ok totul. Am salvat articolul asa cum ai zis. Keep up the good work.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.